INLOCUIREA UNEI ARCADE DE 12 DINTI DOAR CU 4 IMPLANTURI – Mit sau Adevar?

Timp de citire: 2 min si 30 sec

Comunitatea medicala serioasa, propune solutii serioase.

Am stabilit clar ca la Dentalevo vom folosi doar protocoale recunoscute international si sustinute de studii si rezultate certe.

Formula „tratament prin implanturi” NU este corecta. Lipsa dintilor sau edentatia, nu este o boala, ea este mai degraba consecinta ultima a bolilor dentare. Ca urmare, inserarea de implanturi dentare pentru reconstructia danturii nu este un tratament.

Pornind de la premisa ca pacientii au nevoie de dinti pe care sa mestece si nu de implanturi, cautarea continua a medicilor va trebui sa fie in directia gasirii celor mai bune tehnici de inlocuire a dintilor pierduti, implicand implanturi de calitate si in numar suficient pentru a oferi siguranta pe termen lung, dar nu exagerat pentru a incarca nota de plata a pacientului.

Distribuie pe:

implant-perfect-web-fb
implant_dentar_garantplant
zuchi andrei sweden and martina

Unora dintre pacienti, mai putin norocosi, le-au fost propuse solutii de protezare pe implanturi de proasta calitate sau mai putine decat realmente necesare, doar pentru a face oferta tentatanta. Altora insa, unii colegi lipsiti de etica, le-au propus solutii de tratament pe mai multe implanturi decat necesare doar pentru a-si creste veniturile. Din fericire aceste cazuri sunt din ce in ce mai putine.

Una dintre tehnicile cele mai actuale dar serioase de inlocuire a intregii dentitii, este tehnica „All on Four” a doctorului Paulo Malo care propune inserarea a doar 4 implanturi per arcada, pentru a recrea o dantura completa, functional si estetic.

Atunci cand cantitatea si calitatea osoasa nu permit mai mult, acest numar de implanturi, inserate dupa un protocol strict si in pozitii cheie, este suficient** pentru a  suporta o arcada dentara scurtata la doisprezece dinti.

Pe o arcada dentara complet lipsita de dinti, se insereaza implanturile, asa cum e descris in imaginea atasata, insurubandu-se apoi puntea manufacturata din ceramica, materiale compozite sau acrilice. Aceasta punte este construita manual, personalizat in functie inaltimea, latimea culoarea dintilor si felul in care trebuie sa se imbine in masticatie cu antagoinistii lor.

Distribuie pe:

Varianta "All on Four" de la Nobel Biocare

all-on-four-dentalevo-Nobel

Pacientul care are lipsa toti dintii, in general, este purtator de proteza mobila sau macar a folosit acest artefact in perioada de provizorat. Instalarea solutiei definitive insurubate este o schimbare incredibila pentru pacient, satisfactia citidu-i-se pe fata, imediat.

Daca ai proteza mobila sau iti pierzi dintii si vrei o reabilitare completa in mod cat mai asemanator cu dantura naturala impecabila, alege o Consultatie Protetica pe implanturi. Vei afla daca esti eligibil, cat costa si despre sistemul de plata in rate, asa incat sa-ti fie mai usor sa platesti.

Programeaza o consultatie

Inlocuieste simplu proteza dentara cu o solutie fixa pe patru implanturi Sweden & Martina

Pretul intregii arcade de 12 elemente pe patru implanturi este de 19.500  lei

Color Skin

Nav Mode