Echipa

Doctor Anca Ciora Medica specialist protetica dentara dentalevo
Dr. Anca Ciora

Dr. Anca Ciora este medic specialist in protetica dentara. Validarea competentei Dr. Anca Ciora este data de rezultate de exceptie in protetica si endodontie, dar si in stomatologia generala.

Dr. Andrei Zuchi

In cei peste 20 de ani de experienta, Dr. Zuchi a tratat mii de cazuri complexe, a participat la sute de congrese si cursuri la nivel mondial si a devenit membru in zeci de asociatii si academii internationale de specialitate. El este un coleg si un mentor pentru multe generatii de medici dentisti din Dentalevo.

Dr. Mihaela Hancu

Seriozitatea cu care dr. Hancu trateaza chiar si cazurile simple, o fac sa aiba rezultate remarcabile si cu rate de success foarte mari. Meticuloasa si atenta la detalii, dr. Hancu Mihaela nu face compromisuri cand vine vorba de profesie sau pacient.

Dr. Diana Sebe

Pentru a recrea un zambet excelent, ai nevoie de o fundatie solida. Endodontia este ramura stomatologica care se ocupa cu salvarea radacinilor dentare in vederea reconstructiei dintilor afectati. Meticulozitatea si rabdarea sunt ingredintele de baza ale Dr. Diana Sebe, pentru rezultate excelente.