Ce facem altfel?

Suntem membri Sixeyes Dental Second Opinion

Am fost alesi sa facem parte din cel mai important proiect de opinii medicale online din lume

Cei mai multi pacienti au dubii cand trebuie sa decida care este cel mai bun plan de tratament pentru ei. Prin proiectul Sixeyes, trei medici cad deacord asupra solutiei celei mai potrivite. Ei pot sa confirme sau sa infirme planul de tratament propus in prealabil de medicul dumneavoastra, in ambele cazuri, aveti o idee in plus despre decizia pe care trebuie sa o luati.

Este deajuns sa va adresati centrului radiologic abilitat Sixeyes din orasul dumneavoastra si primiti opinia medicala a trei dintre medicii nostri. Astfel sunteti la adapost de erori medicale privind diagnosticul si solutia de tratament optimala.

Distribuie pe:

Folosim protocoale de tratament unice

Am creat sau implementat protocoale terapeutice si coduri de bune practici, unice in Romania

Evolutia rapida a medicinei la nivel mondial ne-a facut sa iesim din tara si sa cautam cele mai bune solutii pentru a le pune si la dispozitia romanilor. Am facut acest lucru la toate congresele si cursurile internationale la care am participat, individual sau in echipa. Am adus mentori si specialisti de inalt nivel, la noi in clinici, pentru a experimenta impreuna noi metode de tratament si solutii practice eficiente de rezolvare a problemelor cavitatii bucale.

Perioevo, Profievo si Garantplant sunt unele dintre rezultatele acestor cautari. Ne mandrim cu cresterea continua a nivelului de competenta al echipei noastre si cu mediul de dezvoltare creat la Dentalevo.

Distribuie pe:

Eliberam fiecarui pacient un pasaport

La sfarsitul planului de tratament, vei avea un document de identitate al lucrarilor

Cum poti sti mai bine ce calitate au tratamentele si materialele care au fost folosite la tratamentul tau? Daca scriem asta intr-un document.

La fiecare plan de tratament amplu incheiat eliberam un pasaport de pacient care include marca di dimensiunea implanturilor, tipul aliajelor folosite si marca ceramicilor. In felul acesta esti informat cu privire la provenienta materialelor si poti rezolva o problema aparuta accidental oriunde in lume.

In plus, documentul prevede si datele vizitelor de control asa incat, sa nu existe dubii cu privire la garantarea duratei de viata a lucrarilor.

Distribuie pe:

Sterilizam mediul cu Ozon si Ultraviolete

Dentalevo are implementat un sistem suplimentar de sterilizare ambientala, pentru siguranta de care, atat medicii cat si pacientii, au nevoie

Cat de des auzim despre contaminari cu diferite boli, in spitale sau in cabinetele stomatologice? Masurile suplimentare de siguranta, nu sunt niciodata prea multe.

E nevoie  de atentie permanenta asupra noilor metode de sterilizare a instrumentelor si decontaminare ambientala.

Ne-am dotat astfel, cu cele mai eficiente arme impotriva riscului de imbolnaviri incrucisate: autoclavul Domina Plus de Clasa B, doua generatoare de ozon ambientale si o lampa UV chirurgicala.

Riscurile asociate contaminarii incrucisate a pacientilor nostri este redus la maxim, studii recente demonstreaza ca ozonul este de 5000 de ori mai puternic decat cloramina.

Distribuie pe:

Analizam probe din pungile parodontale

Pentru a recomanda un tratament tintit, analizam probe de tesut sau le trimitem spre analiza

Schemele antibiotice clasice cu spectru larg, au un grad de toxicitate crescut, uneori creaind probleme de sanatate colaterale pacientilor care se supun acestor tratamente. O analiza de tesut din punga parodontala face posibila tintirea precisa a microbilor responsabili de instaurarea bolii, dand posibilitatea medicului sa prescrie un tratament antibiotic mult mai rezonabil din punctul de vedere al toxicitatii.

Nimeni nu doreste sa trateze o boala provocand o alta, asa incat, aceasta analiza mai aprofundata nu aduce decat beneficii pacinetilor carora le e recomandata. Am achizitionat un microscop ultraperformant, pentru analize partiale posibile imediat.

Distribuie pe:

Facem sinus lifting, mai rapid si mai ieftin

Folosim noul kit de sinus lifting intern Evo Mise, cu rezultate rapide si complet nedureroase

De cele mai multe ori, in zona laterala a maxilarului superior, dimensiunea verticala a osului este insuficienta pentru a suporta introducerea unui implant dentar. In aceste cazuri se recomanda o metoda de crestere a cantitatii osoase numite: sinus lifting.

Aceata interventie presupunea doua tipuri de abordare crestala si laterala, ambele fiind destul de traumatice si prezentand unele riscuri.

Kit-ul chirurgical Evo Mise, rezultat al unor studii ample si aprofundate, a adus o inovatie importanta in simplificarea interventiei de sinus lifting. Micsorand timpii operatorii, aceasta inovatie a coborat cu 30% pretul unei interventii.

Distribuie pe:

evo_mise_sinus_lift

Programeaza-te pentru o consultatie la 021 211 1302

Vei vedea tu insuti ce mai facem diferit