ZAMBETUL – CEL MAI VALOROS ACCESORIU DE VACANTA

Timp de citire 1 min. si 10 sec.

Oriunde mergi vacanta asta, zambetul tau va merge cu tine!

Au inceput deja cumparaturile de vacanta, cu tinute de plaja, tinute de calatorie si accesorii “cool”, dar sigur nu ai uitat ceva?

Statistic vorbind, vacanta este intervalul din an cu cea mai mare concentratie de zambete, iar zambetul tau este un “accesoriu” extrem de valoros.  In ultimul an a crescut exponential interesul pacientilor pentru un produs specific de vacanta, cum ar fi tratamente temporare pentru evitarea surprizelor, protezari temporare, in cazul dintilor lipsa si mai ales, indepartarea depozitelor de tartru si a petelor, pentru un zambet stralucitor.

"Nimic nu se compara cu un zambet stralucitor pe o piele bronzata"

Cristian Arsene – Arhitect

profievo de vacanta

Asadar, noi, la Dentalevo, ne-am gandit sa-ti facem accesul mai usor la un produs dedicat acestei perioade, aplicand un discount suplimentar de 100 de lei doar pentru 30 de zile.

Profievo de vacanta”  pentru ca asa l-am numit, include tot ceea ce zambetul tau are nevoie pentru curatenie, prospetime, rezistenta si stralucire. Profievo de vacanta se compune din: Detartraj (indepartarea depozitelor de tartru) , Air Flow (jet de bicarbonat, apa si aer, pentru eliminarea petelor), Periaj profesional (lustruirea suprafetei dentare), si Fluorizare (aplicarea de saruri cu fluor pentru intarirea smaltului si cresterea rezistentei la atac acid).

Distribuie pe:

REZERVA PACHETUL TAU "PROFIEVO DE VACANTA" - PRIMESTI 100 DE LEI INAPOI

PROGRAMEAZA-TE IMEDIAT LA TEL. 021 2111302 SAU COMPLETEAZA FORMULARUL SI TE SUNAM NOI

PROMOTIA ESTE VALABILA DE LA 23 IULIE PANA LA 23 AUGUST, IN LIMITA A 80 DE PACHETE

    Color Skin

    Nav Mode