5 MOTIVE serioase ca sa incepi tratamentul parodontozei acum

Timp de citire: 1 min.

Suntem cu totii deacord ca orice afectiune, luata in faza incipienta, este mult mai usor de tratat. La fel si tratamentul parodontozei. Chiar si efortul economic e mai mic, insa pentru asta trebuie sa avem un comportament preventiv.

Iata cele 5 motive pentru care cei care au actionat imediat pentru tratamentul parodontozei au fost in avantaj:

  1. Progresia bolii te poate surprinde. Inflamatia, adancimea de sondare a pungilor parodontale si mobilitatea dintilor poate creste brusc, in functie de raspunsul imunitar. Astfel se poate foarte usor trece de la situatia, “putem aplica tratamentul parodontozei”, la situatia “nu se mai poate face mare lucru”.
  2. Pungile parodontale sunt surse de infectie iar gura este poarta de intrare a alimentelor (hrana, apa, aer) in organism. In felul acesta exista permanent riscul de boli asociate (boli cardiovasculare, reumatice, obstretice, etc…)
  3. Sistemul imunitar este permanent stresat de aceasta infectie, care va raspunde mai putin in cazul altor boli.
  4. Economisesti sume importante tratand din timp boala parodontala. Exista diferite protocoale de tratament, adaptate gradului de evolutie a  bolii, care au si preturi pe masura. Tratamentul parodontozei mai simplu, are si un pret mai redus.
  5. Uneori, pierderea unui singur dinte in plus, ne poate pune in dificultate pentru inlocuirea unui grup de dinti printr-o metoda fixa si mai ieftina. Gasim deseori situatii in care, daca am fi avut un dinte in plus, puteam reconstrui zambetul pacientului in jumatate din timpul alocat in  si cu o treime din costuri.

Distibuie pe:

TIMPUL ESTE ESENTIAL IN TRATAMENTUL PARODONTOZEI. NU-L LASA SA LUCREZE IMPOTRIVA TA.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA 021 2111302

sau online

    Color Skin

    Nav Mode