Ce este PERIOEVO 2.0?

Timp de citire 1 min. 30 sec.

Cum un tratament inovativ, poate rezolva o problemă chirurgicală !?

Orice persoană care are măcar suspiciunea că ar avea parodontoză este îngrozită de ideea complexitații tratamentului și de șansele lui de reușită. Am pornit de la acestă idee când am invitat-o pe doamna Doctor Marisa Roncati din Italia sa dezbatem cum putem optimiza rezultatele, deja bune, ale protocolului de tratament nechirurgical Perioevo.

Așa s-a născut noul Perioevo 2.0

Distribuie pe:

“Dottoressa Roncati” are un CV impresionant, este unul dintre cei mai respectați profesioniști la nivel mondial în abordarea tratamentului parodontozei fără bisturiu. A scris unica carte de parodontologie nechirurgicală, publicată de Quintessence International (ce mai autoritară editură stiințifică din stomatologie) în mai multe limbi. Colaborator al mai multor Universități și practician de excepție. Susține cursuri în toată lumea și este unul dintre profesorii de la Perio Masterclass.

Din experiența comună, am fuzionat tehnici deja consacrate, într-o nouă secvență de tratament ce include 5 sedințe de planări radiculare, Laser cu dioda și Ozonoterapie, după un protocol foarte bine pus la punct și bazat pe rezultate demonstrate.

Astăzi, putem spune că Perioevo 2.0 este cea mai performantă metodă de tratament a parodontozei fără bisturiu din Romania cu rezultate foarte bune chiar și în cele mai indicate cazuri de chirurgie.

Perioevo 2.0 este un tratament modern, lipsit de durere, care optimizeaza relația medic-pacient și scade mult sansele de recidivă față de alte tratamente.

Programeaza o consultatie

Suna la 021 211 1302 sau 0799 994 152

Tratamentul nechirurgical al parodontozei Perioevo 2.1 se compune din 5 sedințe de terapie la interval de o saptamână între ele

    De ce 93% dintre pacienti prefera PERIOEVO?

    Este deja binecunoscuta ipoteza conform careia pacientii parodontopati care vor sa aiba o sansa, au ca si ultima solutie, chirurgia parodontala.  O astfel de interventie, facuta bine, si sustinuta corect …

    Tratmentul nechirurgical al paradontozei sau tratamentul paradontozei cu laser poate trata pana la 80% din cazurile de paradontoze usoare si medii si pana la 40% dintre parodontozele grave.

    Color Skin

    Nav Mode