Cat costa tratamentul PARODONTOZEI?

Timp de citire: 2 min si 45 sec.

Parodontoza, aceasta temuta boala a suportului dintilor, afecteaza 7 din 10 persoane, cu forme mai mult sau mai putin grave. Reputatia de boala incurabila se datoreaza tratamentelor superficiale. Acestea, in loc sa se bazeze pe competenta medicilor in a stabili si elimina cauzele, se bazeaza mai mult pe eliminarea efectelor. Corectitudinea cu care pacientul efectueaza igiena orala specifica, este si ea un factor extrem de important. Astfel, multi considera ca eliminarea sangerarii gingivale, echivaleaza cu vindecarea bolii, fapt complet fals.

Cea mai des intalnita intrebare privitoare la tratamentul bolii parodontale este cea privitoare la pret Desigur ca aceasta intrebare este indreptatita, intrucat, cei mai multi dintre noi, traiesc momente dificile, iar veniturile mici ajung cu greu pentru cheltuielile curente. Discutia privitoare la tratament paradontoza pret insa, cred ca trebuie abordata din patru perspective:

  1. Ce se doreste si ce se obtine ca urmare a tratamentului!?
  2. Care este costul total al tratamentului parodontal, incluse vizitele de control si igiena profesionala?
  3. Cum se pot esalona platile in functie de durata tratamentului complet?
  4. Cum se pot rateiza costurile cu sustinerea unor institutii de credit (rate prin BRD, Raiffeisen, Card Avantaj, etc.)

Odata cu programarea unei consultatii, pacientul are nevoie de o diagnosticare corecta. Daca aceasta este bine facuta, schemele de tratament vor fi adaptate nevoii pacientului iar pretul tratamentului va fi cel potrivit pentru un asemenea caz.

Distribuie pe:

Vazand ca tratamentele costa chiar si asa destul de mult, pacientii cauta si uneori aleg, varianta cea mai ieftina, fara sa cunoasca faptul ca ei vin la medic pentru un rezultat si nu pentru un tratament parodontal oarecare. In plus, un rezultat imediat, nu inseamna vindecare. Tratarea definitiva a bolii parodontale poate avea loc chiar si dupa cativa ani de ingrijire, nu imediat, asa cum suntem tentati sa credem si sa ne dorim. Daca tratamentul parodontal nu este facut corect si complet, puntile sau protezele de orice fel care se vor monta pentru inlocuirea dintilor pierduti, sunt in pericol sa se piarda si ele, gaurile financiare fiind mult mai mari. Asadar, dorinta de a rezolva problema parodontala, repede, ieftin si bine, ar trebui regandita, in schimbul dorintei de a rezolva problema odata pentru totdeauna la un pret corect. Pretul corect nu este nici mare, nu este nici cel mai mic, e mediu. Acest pret include toata tehnologia, priceperea

Este bine sa se stie inca de la inceput care vor fi costurile intregului plan. De obicei, in descrierea cheltuielilor cu tratamentul parodontal, ar fi bine sa fie incluse si costurile cu celelalte vizite de control la trei sau sase luni, cat si igienizarile profesionale aferente acestor vizite. Astfel, pacientii nu au surprize si isi organizeaza bugetul ca sa poata veni, de cate ori ii este necesar pentru a obtine cele mai bune rezultate impotriva bolii parodontale.

Costul unui tratament parodontal corect poate fi esalonat in functie de durata acestuia. Uneori, timpii terapeutici sunt de ordinul lunilor sau chiar anilor, asa incat, valoarea totala a planului de tratament al parodontozei, poate fi platita mai usor, sedinta dupa sedinta.

In concluzie, urmariti un tratament complet, realizat de medici competenti, la un pret corect si cu posibilitati de plata esalonat.

SCHEMA DE TRATAMENT PARODONTAL NECHIRURGICALA "PERIOEVO 2.0" PENTRU AMBELE ARCADE

COSTA 2470 LEI

PROTOCOLUL CONTINE 5 SEDINTE DE LASER, SCALING SI OZONOTERAPIE, CATE UNA PE SAPTAMANA TIMP DE O LUNA

    In concluzie: cand vorbim despre tratament paradontoza pret, trebuie sa asociem intreaga discutie unui plan de tratament. Nu poti spune cat costa o casa fara sa stii cat de mare va fi, cate camere va avea, ferestre, usi, finisaje, etc. Cu toate astea raspunsul la cautarile dumneavoastra; tratament paradontoza pret este ca acesta poate varia dramatic intre 1000 de lei si 10.000 de lei.

    Color Skin

    Nav Mode