PARODONTOLOGIA LASER – FACTORI CE INFLUENTEAZĂ REZULTATUL

Timp de citire: 2 min. si 33 sec.

Care laser este cel mai bun în tratamentul bolilor parodontale?

O întrebare legitimă ce pune în dificultate majoritatea pacienților, dar și pe unii dentiști.

Litemedics-Prime-Laser_Dentalevo
Sirona Laser Dentalevo
Product-Epic-10-Dentalevo

Distribuie pe:

 

Știm cu certitudine că atunci când este vorba de tratamentul parodontozei cu laser, una dintre primele întrebări ale pacienților este: Ce laser folosiți?

Astăzi, datorită internetului, poți avea acces la ofertele clinicilor care prestează astfel de tratamente, cu specificații asupra tipului de laser pe care urmează să fie folosit. Desigur că pacientul nu poate întelege, dintr-o ofertă comercială, impactul asupra rezultatului avut de un laser sau altul. Și nici nu este o treabă ușoară.

Dr. Marius Dalea, Master în Laser Therapy la Universitatea din Aachen Germania, și liderul departamentului de terapii laser la Dentalevo, ne-a încurajat să achiziționăm mai multe aparate laser, cu funcții diferite, cu utilizare specifică, ce ajută la optimizarea rezultatului terapeutic. Aceasta investiție face diferența când vine vorba de instrumentele folosite în tratamentul bolii parodontale, față de majoritatea clinicilor din Romania. Ceea ce însă diferențiază cu adevarat Dentalevo, este competența medicală dobândită la universități si institute de elită din Europa de Vest si SUA.

Tratamentul nechirurgical al parodontozei se face doar de personal cu competență înaltă, specializată pe toate componenetele terapeutice din plan, ce se constituie într-un board medical. Terapiile cu ultrasunete, cu laser, terapia cu ozon, antibioterapia dar și terapia pre/pro biotică sunt combinate optim, într-un plan de tratament complet, efectuat in echipă, pe specialitați. Aceasta este expresia maximă a calității actului medical, ce folosește competențe aprofundate, ale diferiților medici.

Distribuie pe:

Secretul alegerilor înțelepte în terapia parodontală este încrederea în competența medicală si în competența cu care medicul își alege instrumentele.

Mulți pacienți doresc să înțeleagă procesele medicale la care se supun, iar noi am vrea să le putem explica. Uneori însă, medicul urmează cursuri ce durează ani de zile doar ca să învețe o tehnică terapeutică nouă. Cum ar putea fi explicată în cateva minute?

Dr. Marius Dalea - Perio Masterclass 2019

Programează simplu o consultație la 021 2111302 sau prin formularul online

    Color Skin

    Nav Mode