Testimoniale

Ramona si Stefan Prodan – Constanta

” Avem o super mega clinica la noi in Constanta, dar sunt scumpi si cam industriali, asa… Sunt la al patrulea control anual si e totul perfect. Multumiri tuturor, in special d-rei Bianca si domnului doctor Zuchi Andrei!”

Victor Puscasu – Bucuresti

„Am ajuns la Andrei in 2000, de atunci este stomatologul familiei mele. Si chiar daca implantologia nu-i mai lasa timp sa se ocupe de probleme generale de stomatologie, colegii pe care mi i-a recomandat sunt la fel de buni. (Multumim d-nei dr. Sebe pentru detartraj si cariute si d-lui dr. Kraev pt dintii de portelan 🙂 ”

Stefan Stegaru – Snagov

„Daca stiam ca-i asa … imi faceam implantul de acum 4 ani cand mi-am scos dintele. Pentru mine a fost important ca a durat putin, pentru ca nu prea am rabdare. Mai tare ma durea „posteriorul” de stat pe scaun decat operatia. Multumesc domnului doctor Zuchi ca a avut rabdare cu mine.”

Iulian Tarcau – Bucuresti

„Nu doare, nu te umfli, nu te doare noaptea, nu miroase urat, dupa cateva zile poti sa mananci aproape orice. Mult succes! „

Irina Marinescu – Bucuresti

„Am pierdut doua implanturi puse intr-un cabinet de renume. Mi-au spus ca corpul meu le-a rejectat pentru ca nu suporta corpuri straine. Dupa ce-am facut unele analize, Dr. Zuchi mi le-a pus din nou. ACUM PATRU ANI ! Nu stiu cum sa va multumesc.”

Camelia Manole – Tulcea

“Am venit in Bucuresti pentru ca nu am avut icredere sa-mi fac implanturi in Tulcea. Acesti oameni sunt cu totul deosebiti. Am puse 4 implanturi , nici cele ieftine, nici cele mai scumpe, dar nici nu-ti dai seama de diferenta. Nu m-am umflat, invinetit, nu m-a durut decat foarte putin deranj. Am recomandat tuturor. Succes domnilor doctori.”

Amalia Nicolae – Focsani

” Sunt dezamagita ca in Romania nu exista informatie cu privire la cum sa previi aceasta boala, dar sunt incantata de faptul ca aceasta clinica face, in mod profesional acest tip de educatie. M-am saturat de medicii care nu-ti recomanda metode de preventie ca sa te intorci la ei cu probleme si mai mari. Nu poti sa-ti castigi painea asa. Bine macar ca ajungand aici am inteles ca exista speranta, ca si in Romania sa se schimbe ceva. Multumesc doamnei doctor Sebe Diana”

Camelia Corbeanu – Bucuresti

„De trei ani imi sangerau gingiile si asa din senin. Toata stima pentru aceasta echipa de oameni mai mult decat medici. Multumesc domnisoarei Bianca ca-mi aminteste programarile 🙂 .”

Vanda Iliescu – Bucuresti

” Si eu, ca si sotul meu, ne-am trezit cam tarziu iar paradontoza nu ne-a iertat. Dar macar ne-am adus copii si rudele mai tinere. Nu am vazut niciodata un stomatolog care sa vorbeasca asa…”

Color Skin

Nav Mode