Service Prices

COROANA DE CERAMICA PE SUPORT CR/CO

Cea mai utilizata solutie de inlocuire a dintilor distrusi de carii este coroana din ceramica (portelan). Preturile celor trei variante de ceramica folosite, variaza intre 550 – 1200 de lei

TOMOGRAFIE 3D TOTALA

Tomografia computerizata permite dignosticarea mai aprofundata a unor probleme cum ar fi: cantitatea si calitatea osoasa, entitatea unor forme patologice si simularea inserarii de implanturi. Ea se elibereaza pacientului pe suport de tip DVD/CD in aceeasi zi. Interpretarea tomografiei face parte din procesul de consultatie, motiv pentru care nu se plateste suplimentar pentru acest serviciu.

RADIOGRAFIE PANORAMICA

Facem radiografiile in clinica cu cea mai performanta tehnologie disponibila astazi. Ortopanoramicele se elibereaza doar in format digital prin E-MAIL sau CD

CONSULTATIE BDC (Biometric Data Collection)

masurători parodontale in 6 puncte, după modelul Universității din Berna,
evaluari ale statusului gingival
evaluări ocluzale,
status dentar general,
fotografii intraorale,
anamneza,
…alte evaluări. Toate în vederea obținerii unui diagnostic și a unui plan de tratament elaborat într-o echipă interdisciplinară la care participă o echipa internationala de medici cu specialități diferite din clinica Dentalevo.
Astfel economisiti alte consultatii de specialitate, datele colectate fiind supuse diferitelor specialitati spre evaluare.

TRATAMENTUL NECHIRURGICAL “PERIOEVO 3.0”

Rezultatele excelente obtinute in ultimii ani, in clinica de parodontologie Dentalevo, pe sute de pacienti folosind protocolul Perioevo 2.0, ne incurajeaza sa propunem o abordare nechirurgicala, initial, aproape tuturor cazurilor, indiferent de stadiul evolutiv al bolii parodontale. Laser (LiteMedics, SiroLaser sau BioLase), Scalig (HuFriedy sau Mectron), I-PRF (Ubgen)

IMPLANT DENTAR (Inserat cu protocol GARANTPLANT)

Inserarea implantului dentar folosind un protocol care asigura predictibilitate rezultatelor, reduce riscurile colaterale si sporeste confortul in timpul inserarii, este ceea ce diferentiaza o clinica specializata de una generalista. Experienta a zeci de mii de implanturi inserate, pozitioneaza cu siguranta echipa clinicii Dentalevo in topul expertizei in implantologie la nivel national.

TRATAMENTUL CHIRURGICAL AL PERI-IMPLANTITELOR

Clinica Dentalevo este specializata pe Parodontologie dar ultraspecializata in tratamentul imbolnavirii implanturilor dentare. Alaturi de cei doi profesori cu renume international, membri ai echipei din Clinica de Parodontologie Dentalevo, au publicat studii si cercetari, sursa de inspiratie la dispozitia toturor medicilor lumii.

Color Skin

Nav Mode