Solutii serioase pentru purtatorii de proteze

Timp de citire: 3 min si 45 de sec                          Cititi cu atentie fiecare paragraf

DINTI FICSI IN 24 DE ORE – Purtatorii de proteze mobile sau pacientii care isi pierd toti dintii datorita bolilor parodontale, au acum o solutie rapida si eficineta de rezolvare datorata studiilor doctorului portughez Paolo Malo.

Distibuie pe:

Inca de acum 7 ani, Dr. Andrei Zuchi, expert in implantologie, a invatat aceasta tehnica, la una dintre cele mai prestigioase centre de profil din Italia, insa inainte de a o implementa in Romania, pe pacientii nostri, am asteptat cativa ani proba timpului.

Nu toate tehnicile noi si revolutionare sunt solutii viabile pe termen lung, asa ca, pana nu au proba timpului si a unei cazuistici serioase, noi nu le folosim pe pacientii nostri doar de dragul experimentului.

Ce inseamna All on Four – Full Arch Immediate Loading? Urmariti in continuare filmul atasat si veti intelege tehnica prin care o proteza mobila, poate deveni fixa. Trebuie insa sa fie indeplinite cateva conditii…

Succesul acestei interventii depinde de stabilitatea implanturilor in os, deci de calitatea (densitatea) osului in care se introduc implanturile.

Ca sa compensam, macar partial, aceste limitari si sa marim semnificativ rata de succes a interventiilor, am achizitionat un aparat extrem de inovativ de compactare osoasa, numit Magnetic Mallet. Pentru o vindecare de pana la 5 ori mai rapida, folosim PRF de la Ubgen adica o metoda de centrifugare a sangelui din care extragem factorii de crestere necesari unei vindecari accelerate.

Aceste doua completari aduse tehnicii lui Malo cresc semnificativ ratele de succes ale interventiilor. In istoricul acestei metode de reabilitare,  multe esecuri se datoreaza exact greselilor de evaluare in ceea ce priveste densitatea osoasa si timpii de vindecare.

Am rezolvat aceste probleme investind in tehnologii avansate pentru garantarea unor sanse sporite de reusita a interventiilor, care insotita de experienta si nivelul de expertiza al Dr. Andrei Zuchi, pot asigura orice pacient ca a facut alegerea potrivita.

FOLOSIREA ACESTOR TEHNOLOGII NU COMPORTA COSTURI SUPLIMENTARE

COSTUL TOTAL AL UNEI ASTFEL DE LUCRARI, INCLUZAND LUCRAREA PROVIZORIE COMPOZITA SI PE CEA DEFINITIVA ESTE DE 4500 Euro PE ARCADA

Andrei Zuchi dr

    Color Skin

    Nav Mode