SEMINAR PENTRU PACIENTI – PARODONTOZA SE TRATEAZA!

AJUTA-TI PRIETENII SA AFLE DESPRE ACEST EVENIMENT UNIC

Distribuie pe:

CE AFLI NOU?

Seminarul despre felul in care poti trata parodontoza, se organizeaza din nou la solicitarea pacientilor care nu au reusit sa ajunga la cel din ianuarie

Deja obisnuit in tarile cu traditie in preventie, seminariile destinate informarii pacientilor au inceput sa prezinte interes si in Romania. Sute de pacienti ne-au solicitat intalniri pentru discutii pe teme medicale, dar timpul limitat, nu ne permite sa le raspundem promt.

Ca urmare, preluand modelul acestor manifestari din Tarile Nordice, am decis sa organizam, intalniri trimestriale cu pacientii de Educatie Preventiva Continua (EPC), intr-un cadru mai putin formal.

Un seminar interactiv in care profesionisti in domeniu, iti vor explica, in termeni non-medicali, care  sunt cele mai potrivite solutii de preventie, tratament si intretinere, dar si ce se afla in spatele costurilor, justificate sau nu, despre garantii, si altele… Veti primi informatii despre aportul nutritiei in ranforsarea sistemului imunitar sau a capacitatii de regenerare a tesuturilor afectate. Impactul stresului asupra pacientului predispus la boala parodontala si consecintele “fricii de dentist” vor fi abordate de  Cristian Olteanu – Psihoterapeut KiloStop.

CINE ?

Medicii  din Clinica de parodontologie Dentalevo impreuna cu invitatii lor, Psihoterapeut Cristian Olteanu si Doctor Alina Jidoveanu de la Clinica de Nutritie Kilostop, sunt cei care vor sustine acest seminar de trei ore, in care veti afla lucruri noi despre originea, natura, preventia, solutiile de tratament si conduita pentru mentinerea rezultatelor, in boala parodontala.

Andrei Zuchi dr
Alexandra-Stoica
dr. Kraev Nikolay

DE CE FACEM ASTA?

Clinica Dentalevo sprijina asociatia Touched Romania cu tratamente si produse stomatologice. Prin simpla ta  participarea la acest eveniment, sustii acesta cauza de responsabilizare sociala si totodata beneficiezi de indrumare medicala specializata. Dentalevo doneza in intregime cei 20 de lei incasati de la fiecare participant pentru accesul la acest eveniment, copiilor si mamelor abuzate fizic si emotional.

AJUTA-TI PRIETENII SA AFLE DESPRE ACEST EVENIMENT UNIC

Distribuie pe:

PARODONTOZA SE TRATEAZA

La sediul "IMPACT HUB" din Halelor, Nr. 5, Bucuresti (In Piata Unirii, Hanul lui Manuc) 22 aprilie 2017 ora 10.00 - 13.30

INREGISTREAZA-TE SIMPLU

TELEFON 0744 122 038

    Color Skin

    Nav Mode