Secretul din spatele tratamentului parodontozei cu laser
Timp de citire: 2 min si 45 sec.
Doar cuvantul LASER pe cei mai multi ii propulseaza cu gandul in „STAR TREK”, insa e deajuns sa ai un LASER in cabinet pentru ca tratamentul parodontal sa fie eficient?
Ca si celelalte tehnologii folosite in medicina, LASER-ul este un instrument care te ajuta sa rezolvi anumite situatii pentru care existau deja remedii, insa mai usor, mai rapid sau cu un plus de rezultat.
In spatele acestor tehnologii sta intotdeauna omul care le foloseste, motiv pentru care este mult mai importanta pregatirea de exceptie a utilizatorului (medicului practician care il foloseste in terapie), decat cumpararea unui LASER, poate chiar cu bani europeni.
Pana nu am vazut studii certe, rezultate concrete si ne-am pregatit studiind intreaga literatura ce facea referinta la utilizarea LASER-ului in stomatologie, nu am considerat necesara utilarea clinicii noastre cu un astfel de aparat.
Astazi am achizitionat unul dintre cele mai eficiente LASER-e stomatologice cu dioda din Romania si am creat cel mai eficient protocol unic de utilizare PerioEvo L
Distribuie pe:
Pachetul de tratament parodontal care implica terapia LASER a tesuturilor moi afectate (PerioEvo LASER), costa mai putin decat un chiuretaj in camp inchis, este mai putin traumatic si dureaza semnificativ mai putin.
Tratemntul parodontozei cu LASER in clinicile Dentalevo este intotdeauna completat de o serie de proceduri menite sa mareasca rata de succes a tratamentului si obtinerea de rezultate stabile si, foarte important, pe termen lung.
Oricine poate achizitiona un LASER si rezolva temporar o problema acuta (sangerare, sensibilitate dentinara, etc…) insa rezultatul pe termen lung, se obtine doar prin integrarea in protocolul de tratament a mai multor proceduri terapeutice care vizeaza cauza bolii si nu efectul ei.
CITESTE SI DESPRE

PARODONTOZA – CINE E RESPONSABIL?
In gura fiecaruia dintre noi traiesc circa 50 de miliarde ( 50.000 de milioane) de bacterii, rolul lor fiind in general pozitiv. In anumite conditii, unele dintre acestea sufera modificari ce le fac sa devina patogene, adica pot provoaca boli precum boala parodontala. De obicei, aceste bacterii sunt sensibile la unul sau