PROTEZA MOBILĂ – VARIANTA STABILIZATĂ PE IMPLANTURI

Timp de citire: 2 min. și 10 sec.

Cât de greu este să porți o proteză mobilă? Unii pacienți știu că nu e chiar ușor.

Dacă alternativa pentru ei a fost doar proteza mobilă, astăzi își pot îmbunătăți exponențial confortul.

Distribuie pe:

 

Creșterea nivelului de trai și schimbarea mentalității privind grija fată de propria persoană a adus în cabinetele stomatologice solicitări privind stabilizarea protezelor mobile la domnii și doamnele care sunt purtători de ani buni. Ajutați de copii și nepoți, sau pur și simplu din economiile proprii, doar anul trecut, la Dentalevo, am avut zeci de solicitări.

Poveștile sunt uneori emoționante, alteori revoltătoare iar alteori amuzante. Toate însă vorbesc despre cât de greu este să porți o proteză mobilă care nu mai e adaptată sau pur și simplu nu vrea să-și gasească locul în gură.

Inserarea implanturilor la persoane mai în vârstă, presupune anumite riscuri de osteointegrare, însă mulți pacienți pot tolera implantul dentar și își pot îmbunătăți simțitor funcția masticatorie, confortul general și încrederea în sine. E nevoie de un set de analize de sânge, pentru a evalua starea generală de sănătate și o tomografie pentru aprecierea cantității și calității de os rezidual.

Soluțiile de fixare variază în funcție de specificul cazului: proteza pe bară, pe capse, pe locatori, pe magneți, sau mini implanturi cu capse. Pentru toate aceste soluții, specialiștii proteticieni si implantologi de la Dentalevo au ales parteneriate cu laboratoare de tehnică ultra competente și producători de componente de maximă încredere.

Distribuie pe:

Caută soluția cazului tău

Programează o consultație pentru tine sau o persoană dragă

Soluțiile de stabilizare a protezelor mobile sunt multiple iar tehnicile de inserare a implanturilor mult îmbunătățite. Chiar și la persoane cu vârste înaintate, șansele de osteointegrare au crescut mult în ultimii ani, datorită materialelor noi și a competențelor de varf.

Proteza pe capse

Programează simplu o consultație la 021 2111302 sau prin formularul online

  Color Skin

  Nav Mode

  You have successfully subscribed to our mail list.

  Too many subscribe attempts for this email address

   

   

  Înainte să te hotărăști asupra tratamentului, 

  înscrie-te la setul de recomandări gratuite

  care te ajută să mai câștigi timp.

  * indicates required