PROFIEVO - NU este un detartraj obișnuit

După 20 de ani de experiență nationala și internațională, am adus în România, cel mai performant produs de prevenție a riscului de boli parodontale.

“Detartraj” este cuvântul cel mai frecvent folosit când e vorba de îndepărtarea depozitelor de tartru (piatra) mineralizate pe dinți. Acest tartru este responsabil de boala parodontală care duce inevitabil la pierderea dinților.

Profievo este modul simplu în care poți beneficia de un tratament profilactic de excepție la prețul detartrajului obișnuit. Pacienții nu știu ce să aleagă pentru că nu știu la ce sunt utile toate manoperele cu denumiri complicate.

Ce conține pachetul terapeutic Profievo?

 • Relevare placă bacteriană – cu o pastilă revelatoare de placă, vedem zonele unde nu vă periați corect

 • Recomandare de instaurare automatism pentru igiena domiciliară – vă indicăm zonele care pot cauza probleme și vă spunem ce și cu ce instrumente ar fi bine sa curățați

 • Anestezie gingivală cu gel sau spray – aplicarea de gel anestezic cu 10% lidocaină pentru a face experiența detartajului mai placută

 • Detartraj cu ultrasunete supra și subgingival – urmărim fiecare depozit de tartru, fie el la suprafată sau sub nivelul gingiei

 • AirFlow – jet de bicarbonat, menit să indepărteze tartrul intredentar și petele de pe dinți

 • Periaj profesional – rolul său este acela de a lustrui suprafetele dintilor, ca să nu fie aderentă pentru ulteriore depozite de tartru

 • Ozonoterapie – accelereaza vindecarea și dezinfectează gingia traumatizată

 • Fluorizare – întărește structura smalțului

 • Aplicare gel acid hialuronic – ajută la întărirea gingiilor și îi crește elasticitatea

 • Consiliere produse specifice de igiena orală – vă ajută să nu dați banii pe produse sau instrumente inutile.

Distribuie pe:

Poți programa ușor un pachet PROFIEVO la prețul unui detartraj obișnuit

Sună la 021 211 1302 sau 0799 994 152

Prețul pachetului complet este acum 390 lei

de la 760 lei valoarea cumulata a fiecarui tratament din pachet

Programează-te la orice oră! Te sunam noi pentru confirmare în cel mai scurt timp posibil.

  Un detartraj si un periaj profesional facut de orice medic sau asistenta la sase luni este suficient pentru rezultate cu adevarat eficiente?

  Totusi, o echipa competenta si specializata poate obtine performante inalte in prevenirea bolilor cavitatii bucale, prin analizarea a ceea ce avem cu adevarat nevoie pentru rezultate de valoare. Asa s-a nascut pachetul profilactic PROFIEVO.

  Cum noi retinem extrem de importanta preventia  pentru evitarea tratamentelor stomatologice complicate, lungi si costisitoare. Am decis astfel, sa inovam si sa cream un produs complet de prevenire a bolilor cavitatii bucale.  Din munca de documentare si din experienta echipei de specialisti,  a rezultat pachetul de igiena orala Profievo, ce reprezinta cel mai complet produs destinat profilaxiei orale din cate exista astazi in Romania, ce integreaza doar manopere testate si certificate, dar desfasurate intr-o secventa care da si mai multa valoare intregului pachet.

  Distribuie pe:

  Aplicam fluorul doar acolo unde trebuie

  Fiind un putenic oxidant, fluorul vine aplicat doar pe suprafata smaltului dentar, acolo unde are rol benefic. Tesuturile gingivale sunt protejate prin substante tampon, ceea ce nu se intampla in fluorizarile obisnuite din Romania.

  Facem ozonoterapie cu OzonyTronX

  Ca urmare a detartrajului cu ultrasunete, tesutul gingival sufera microtraumatisme si trebuie sa se vindece repede pentru a nu contracta bacterii si a se inflama. Pentru a sustine vindecarea accelerata si dezinfectia zonelor implicate, facem o sedinta de ozonoterapie cu OzonyTronX.

  Vitaminizam si intarim substantial gingiile

  Tratamentul gingival cu antioxidanti, vitamine si colagen ajuta elasticizarea tesutului, in caz contrar, rigiditatea acestora poate duce usor la sangerari ca urmare a periajului zilnic.

  Aplicam tratamente desensibilizante

  Prin indepartarea tartrului ramane expusa o parte din radacina neprotejata de smalt. Rezulta o sensibilitate crescuta la schimbarile de PH si temperatura din cavitatea orala, manifestata prin “sagetari” dureroase in zilele de dupa detartraj. Din acest motiv aplicam un tratament de desensibilizare.

  Distribuie pe:

  Color Skin

  Nav Mode

  You have successfully subscribed to our mail list.

  Too many subscribe attempts for this email address

   

   

  Înainte să te hotărăști asupra tratamentului, 

  înscrie-te la setul de recomandări gratuite

  care te ajută să mai câștigi timp.

  * indicates required