Profievo

“Detartraj” este cuvantul pe care pacientii il folosesc cel mai frecvent cand e vorba de indepartarea depozitelor de tartru (piatra), mineralizate pe dinti, deasupra si sub gingie.

Profievo este modul simplu in care poti beneficia de un tratament de exceptie la pretul detartrajului obisnuit. Pacientii nu stiu ce sa aleaga pentru ca nu stiu la ce sunt utile toate manoperele cu denumiri complicate.

Ce contine pachetul de manopere profilactice Profievo?

  • Relevare placa bacteriana – cu o pastila revelatoare de placa, vedem zonele unde nu va periati corect
  • Recomandare de instaurare automatism pentru igiena domiciliara – va indicam zonele care pot cauza probleme si va spune ce si cu ce instrumente ar fi bine sa curatati
  • Anestezie gingivala cu gel – aplicarea de gel anestezic cu 10% lidocaina pentru a face experienta detartajului mai placuta
  • Detartraj cu ultrasunete supra si subgingival – urmarim ficare depozit de tartru, fie el la suprafata sau sub nivelul gingiei
  • AirFlow – jet de bicarbonat, menit sa indeparteze tartrul intredentar si petele de pe dinti
  • Periaj profesional – rolul sau este de a lustrui suprafetele dintilor, ca sa nu fie aderenta pentru ulteriore depozite de tartru
  • Ozonoterapie – accelereaza vindecarea si dezinfecteaza gingia traumatizata
  • Fluorizare – intareste structura smaltului
  • Vitaminizare gingivala – ajuta la intarirea gingiilor si a cresterii imunitatii locale
  • Consiliere produse specifice de igiena orala – va ajuta sa nu dati banii pe produse sau instrumente inutile, experienta noastra va va ajuta sa luati cele mai bune decizii si sa faceti cele mai bune afaceri

Distribuie pe:

Te poti programa usor. Te sunam noi pentru confirmare in cel mai scurt timp posibil.

Poti programa un pachet profievo la pretul unui detartraj obisnuit

Suna la 021 211 1302 sau 0799 994 152

Pretul pachetului complet este 240 lei

Pachetul semestrial platit in avans pe un an beneficiaza de un discount de 15%
sau poti opta sa investesti valoarea discountului intr-un program minunat de binefacere ( afla detalii)

Un detartraj si un periaj profesional facut de orice medic sau asistenta la sase luni este suficient pentru rezultate cu adevarat eficiente?

Totusi, o echipa competenta si specializata poate obtine performante inalte in prevenirea bolilor cavitatii bucale, prin analizarea a ceea ce avem cu adevarat nevoie pentru rezultate de valoare. Asa s-a nascut pachetul profilactic PROFIEVO.

Cum noi retinem extrem de importanta preventia  pentru evitarea tratamentelor stomatologice complicate, lungi si costisitoare. Am decis astfel, sa inovam si sa cream un produs complet de prevenire a bolilor cavitatii bucale.  Din munca de documentare si din experienta echipei de specialisti,  a rezultat pachetul de igiena orala Profievo, ce reprezinta cel mai complet produs destinat profilaxiei orale din cate exista astazi in Romania, ce integreaza doar manopere testate si certificate, dar desfasurate intr-o secventa care da si mai multa valoare intregului pachet.

Distribuie pe:

Aplicam fluorul doar acolo unde trebuie

Fiind un putenic oxidant, fluorul vine aplicat doar pe suprafata smaltului dentar, acolo unde are rol benefic. Tesuturile gingivale sunt protejate prin substante tampon, ceea ce nu se intampla in fluorizarile obisnuite din Romania.

Facem ozonoterapie cu OzonyTronX

Ca urmare a detartrajului cu ultrasunete, tesutul gingival sufera microtraumatisme si trebuie sa se vindece repede pentru a nu contracta bacterii si a se inflama. Pentru a sustine vindecarea accelerata si dezinfectia zonelor implicate, facem o sedinta de ozonoterapie cu OzonyTronX.

Vitaminizam si intarim substantial gingiile

Tratamentul gingival cu antioxidanti, vitamine si colagen ajuta elasticizarea tesutului, in caz contrar, rigiditatea acestora poate duce usor la sangerari ca urmare a periajului zilnic.

Aplicam tratamente desensibilizante

Prin indepartarea tartrului ramane expusa o parte din radacina neprotejata de smalt. Rezulta o sensibilitate crescuta la schimbarile de PH si temperatura din cavitatea orala, manifestata prin “sagetari” dureroase in zilele de dupa detartraj. Din acest motiv aplicam un tratament de desensibilizare.