Tratament paradontoza Perioevo

Perioevo este un program de tratament al bolii parodontale unic, compus din:

  • manopere cu scop terapeutic (planari radiculare, aplicare de antibiotic, laser sau ozonoterapie);
  • implementarea unor conduite specifice;
  • monitorizarea rezultatelor si a automatismelor dobandite de pacient;
  • fara inteventia bisturiului;

Distribuie pe:

Cei mai multi pacienti doresc o rezolvare mai simpla si rapida a problemelor lor parodontale, chiar daca stadiul evolutiv al bolii este, in multe cazuri, avansat. Pe buna dreptate, solutia chirurgicala poate fi recomandata ulterior unei incercari de stabilizare parodontala prin metode neinvazive, doar daca nu se obtin rezultate satisfacatoare.

Am cautat in literatura de specialitate, cele mai eficiente solutii nechirurgicale de combatere a bolii parodontale si am descoperit ca sunt mai multe scoli de parodontologie la nivel mondial, cu filozofii si argumente, pe alocuri, diferite. Am dezbatut subiectul pe mai multe forumuri specialistice internationale si am cules experiente si concluzii din toate colturile lumii.

Perioevo include doar acele tehnici ce aveau sens in contextul obtinerii de rezultate bune, pe termen lung, carora le-au fost atribuite niste timpi terapeutici clari, dupa criterii stiintifice demonstrate.

Chiar de la primele teste, s-a vazut clar imbunatatirea starii gingivale

Monitorizarea ulteriora ducand la concluzia unei stabilizari totale sau partiale a pacientilor tratati

Programul dureaza intre patru si sase saptamani cu cate doua sedinte saptamanal, in functie de cat de evoluata e boala si de cele doua tehnici terapeutice folosite: laser sau ozonoterapie.

Perspectiva pierderii dintilor sau de teama unei interventii chirurgicale la nivelul intregii cavitati bucale, vor motiva puternic pacientii sa respecte timpii terapetici destul de stricti ai acestui program.

La Dentalevo recomandam o abordare progresiva a tratamentului bolii parodontale, incepand cu tehnicile cele mai putin invazive, atunci cand diagnosticul permite si abia apoi apeland la chirurgie.

In unele cazuri, am fost nevoiti sa intervenim si chirurgical, insa localizat si cu un impact emotional redus din partea pacientului.

Perioevo (Laser sau Ozon) este o solutie de tratament universala chiar si pentru stadii avansate

Cu un succes de pana la 70%, Perioevo este recomandat si ca terapie premergatoare tratamentului chirurgical, pentru diminuarea amplitudinii interventiei chirurgicale si instaurarea unor comportamente favorabile mentinerii in timp a rezultatelor obtinute de pacientii nostri.

Programeaza-te simplu pentru o consultatie de specialitate la 021 211 1302

sau online, completand formularul urmator

You have successfully subscribed to our mail list.

Too many subscribe attempts for this email address

Inainte sa decizi sau sa abandonezi, inscrie-te la setul de
recomandari gratuite care te ajuta sa mai castigi timp.

* indicates required