De ce 93% dintre pacienti prefera PERIOEVO?

Distribuie pe:

Timp de citire: 2 min. 15 sec.

Este deja binecunoscuta ipoteza conform careia pacientii parodontopati care vor sa aiba o sansa, au ca si ultima solutie, chirurgia parodontala.  O astfel de interventie, facuta bine, si sustinuta corect de catre pacient prin conduita cotidiana (alimentatie, igiena specifica, controlul unor vicii) da cele mai mari sanse de reusita in lupta impotriva acestei boli, care a ingrozit deja prea multa lume.

Intotdeauna insa, au fost si alte metode terapeutice complementare chirurgiei sau chiar care substituiau chirurgia, si care, aveau rezultate, uneori incredibile.

Ne-am concentrat atentia pe acesta parte a actului terapeutic, scriind protocoale noi in colaborare cu reputati medici romani si straini, monitorizand evolutiile si masurand rezultatele. Intotdeauna insa am introdus in aceste protocoale proceduri serioase, asistati de aparaturi performante, insa am observat ca secventa lor si intervalul dintre actiuni, produc diferente importante privind rezultatul.

Un tratament nechirurgical cu rezultate comparabile celui chirurgical

 Perioevo 2.0

“Visul de aur” al oricarui medic si pacient este sa poata rezolva un caz complicat al unei boli grave, fara operatie, mai usor si mai ieftin. Ca urmare, majoritatea covarsitoare a pacientilor nostri ( 93% ) au ales noua varianta a tratamentului nechirurgical Perioevo 2.0, iar rezultatele au fost intotdeuna foarte bune. Chiar daca uneori mai era nevoie sa se mai intervina chirurgical, se facea localizat, si cu o profunzime a plagii operate mult mai mica. Relatia medic-pacient s-a imbunatatit foarte mult, in sedintele de laser si ozonoterapie comunicarea a fost optimizata iar nivelul de satisfactie al pacientilor a fost unul excelent.

Tu ce ai alege?

Distribuie pe:

Nimeni nu alege un tratament chirurgical mai invaziv, mai scump si cu timpi de recuperare mai lungi, in detrimentul unuia mai usor si mai ieftin, pentru o diferenta a ratei de succes de cateva procente.

Perioevo 2.0 este o solutie actuala a unor probleme vechi, lipsita de durere, asistata de Laser si OzonytronX, care optimizeaza relatia medic-pacient si scade mult sansele de recidiva fata de alte tratamente.

Programeaza-te simplu

Suna la 021 211 1302 sau 0799 994 152
Tratamentul nechirurgical al parodontozei Perioevo 2.0 se compune din 5 sedinte de planari radiculare, Laser cu dioda si Ozonoterapie, la interval de o saptamana intre ele
Costul total este doar acum de 3150 de lei

    IMPORTANTA CONSULTATIEI IN STABILIREA TRATAMENTULUI PARODONTAL

    Acestea sunt cele mai frecvente intrebari pe care ni le pun pacientii sau cititorii nostri, insa ca sa raspundem corect acestor intrebari, avem nevoie de mai mult decat …

    Color Skin

    Nav Mode