PARODONTOZA – DE CE NU AI AVUT REZULTATE?

Timp de citire: 3 min. și 00 sec.

Boala parodontală se tratează cu o rată de succes extrem de bună, dacă protocoalele terapeutice sunt implementate corect.

Și dacă ești pregătit să ajuți, reducând comportamentele care te-au îmbolnăvit.

Cu toții știm că e mai ușor să previi decât să tratezi. Paradoxal, punem în prim plan alte interese decât sănătatea și starea de bine a propriei persoane. Suntem formați să ne sacrificăm pe noi înșine. Aceasta este povestea de viață a majorității românilor. Uneori, hotărâm să începem să avem mai multă grijă de noi, când este deja foarte târziu.

Sunt însă și pacienți care ne povestesc că au umblat “ani de zile prin medici“, fără să găsească o soluție definitivă la problemele lor parodontale. În realitate, această categorie de pacienți, sunt cei care au ales să se trateze, mai aproape de casă, pe o recomandare făcută de o cunoștință, sau urmând ofertele comerciale citite pe internet, ale unor clinici, ce promiteau rezultate fabuloase.

Acești oameni încercă acum să trateze situații clinice mult mai complexe, exasperați, obosiți și lipsiți de optimism.

Pentru tratamentul parodontozei alege echipe medicale experimentate, conectate la noutățile momentului, pentru că această boală nu se mai tratează ca acum  10 ani, au apărut schimbări majore, care ofera mult mai multă predictibilitate tratamentului și mai multe șanse de reușită. Laserele și alte instrumente ajută, dar competența medicală este definitorie.

tratament paradontoza

Ajută-ți prietenii distribuind informația pe:

Vei avea rezultate dacă tratezi cauzele și nu doar efectele

Dacă doar oprești sângerarea și reduci inflamația e ca și cum oprești alarma de incendiu, fără să stingi focul.

Ne sfătuim întotdeauna atunci când cazurile sunt complexe, cu Prof. Parma Benfenati și Giorgio Carusi, profesori care sunt și membri ai echipei noastre.  Lunar, avem profesorii în clinică pentru consultații, intervenții și dezbateri. tratament paradontoza

Dr. Marius Dalea la New York University
Dr. Andrei Zuchi si Prof. Parma Benfenati
Dr. Marius Dalea si Prof Giorgio Carusi

Programează simplu o consultație

+4021 2111302

cu masurarea tuturor parametrilor biometrici. Aceste date vor fi evaluate în echipe multidiscilinare de medici competenți, așa încât să obțineți cel mai sigur diagnostic si cea mai buna soluție la problemele dumneavoastră.

  Color Skin

  Nav Mode

  You have successfully subscribed to our mail list.

  Too many subscribe attempts for this email address

   

   

  Înainte să te hotărăști asupra tratamentului, 

  înscrie-te la setul de recomandări gratuite

  care te ajută să mai câștigi timp.

  * indicates required