PARODONTOZA – DE CE UNII MEDICI NU AU REZULTATE?

Timp de citire: 3 min. și 00 sec.

Dacă ești pacient și vrei să te vindeci, fii pregatit să renunți la ce te-a îmbolnavit.

Dacă ești medic și vrei să tratezi, specializeză-te să tratezi cauza, nu încerca să elimini doar efectele.

Distribuie pe:

 

Oricine știe că e mai ușor să previi decât să tratezi. Cu toate astea mulți pacienți se îmbolnăvesc datorită lipsei de educație profilactică dar și a stilului de viață care, paradoxal, pune în prim plan alte interese decât cele ale sănătății și stării de bine ale propriei persoane. Suntem formați să ne sacrificăm pe noi înșine, ca să acumulăm bunuri care nu ne servesc la nimic, și care, din contră, ne împovărează și mai mult. Aceasta este povestea de viață a majorității pacienților noștri care au început un plan de reabilitare orală când era deja foarte târziu.

O altă față a aceleiași monede, sunt pacienții care ne povestesc că au umblat “ani de zile prin medici”, fără să găsească o soluție definitivă la problemele lor, provocate de boala parodontală. În realitate, această categorie de pacienți, sunt cei care au ales să se trateze, mai aproape de casă, pe o recomandare făcută de o cunoștință, sau urmând ofertele comerciale citite pe internet, ale unor clinici, ce promiteau reduceri de prețuri nemaivăzute și rezultate fabuloase. Acești oameni încercă acum să trateze situații clinice mult mai complexe, exasperați, obosiți și fără speranță.

Pentru tratamentul parodontozei trebuie să alegi medici experimentați și cu mii de rezultate clinice dovedite, conectați la noutățile momentului, pentru că această boală nu se mai abordează ca acum  10 ani și nici ca acum 5 ani. Iar tu, ca și pacient, trebuie să întelegi că medicul te va trata, dar tu te vei vindeca singur, renuntând la obiceiurile care te-au îmbolnăvit și urmând, cu disciplină, un program de mentenanță.

Distribuie pe:

Medicii care nu au rezultate, trateaza incomplet cauza sau doar efectele.

La Perio Masterclass 2019, un program de 6 module în arcul întregului an( Institutului Stomatologic Toscan, Prof. Giorgio Carusi, Prof. Stefano Parma Benfenati, Prof. Marisa Roncati și Prof. Annmaria Genovesi), am învățat cum se conduce astăzi un tratament parodontal până la sfârșit, pregătind pacientul pentru o vindecare definitivă. Update-ul profesional obligatoriu nu se face doar în cabinet ci și învățând de la cei mai buni profesioniști ai lumii.

Dalea Perio Masterclass

Programează simplu o consultație la 021 2111302 sau prin formularul online