STOMATOLOGIE – AM PROMIS REZULTATE

Timp de citire: 2 min. si 10 sec.

Circa jumătate dintre pacienții care ajung la noi, vin pentru o a doua opinie asupra propunerilor de tratament făcute în alte clinici.

Afla motivul real pentru care oamenii fac aceasta alegere!

diplome-master-implantologie-roma
Marisa Roncati Dentalevo
Carusi si Zuchi Dentalevo

Distribuie pe:

 

Doi dintre medicii clinicii Dentalevo, Dr. Alina Craciun si Dr. Marius Dalea participa in Linhart Continued Dental Education Program, al New York University (New York City, SUA), într-un program de doi ani. Tot Dr. Dalea a terminat un Master in Laser Therapy, la Universitatea din Aachen (Germania).

Dr. Andrei Zuchi a fost profesor asociat la Masterul de Implantologie Orala al Universitatii Marconi din Roma (unul dintre puținii clinicieni români profesori la un program de master al unei Universitați străine).

Dr. Adela Barbu și Dr. Marius Dalea au mai participat în 2019 și la Perio Masterclass (Organizat de Dental Leaders și Istituto Stomatologico Toscano din Italia).

Dr. Alina Olteanu si  Dr. Mihaela Hâncu sunt experții Dentalevo în parodontologie nechirurgicală, urmând Perio Masterclass Nonsurgical alături de Dr. Marisa Roncati și  Dr. Annamaria Genovesi de la Istituto Stomatologico Toscano din Italia.

Dr. Adina Scarlat este medic specialist în protetică dentară, a urmat Digital Dentistry Masterclass in Baden-Baden, Germania și Minimal Invasive Prosthetic Procedures (MIPP) la Fradeani Institute in Italia.

Alături de noi operează și Dr. Giorgio Carusi, cerecetator si profesor apreciat la nivel global ce a format generații întregi de medici.

Dr. Stefano Parma Benfenati parodontolog de prestigiu și Director al programului de  Master International de Parodontologie al Universității Camillus Roma, Italia.

Motivul real pentru care acești pacienți aleg să caute o altă opinie mai avizată este căutarea competenței medicale de vârf.

Oamenii vor să fie tratați de cei mai buni medici la care au acces, și să nu ia decizii greșite pe “pielea” și pe banii lor.

Într-o clinică-institut care participă la programe de cercetare internaționale, ce are propriile cursuri pentru medicii români și străini, sute de pacienți anual ne oferă încrederea lor, pentru care le suntem profund recunoscători.

Distribuie pe:

Giorgio Carusi Curs Dentalevo

Programari: 021 2111302 sau online prin formular

    Color Skin

    Nav Mode