NU VREM SA VA INSULTAM INTELIGENTA

Timp de citire 2 min. si 10 sec.

… spunandu-va si noi ca trebuie sa va spalati pe maini. Au facut-o deja toti ceilalti, chiar si presedintele tarii.

Nici sa va republicam Ordonante Militare [ parte din Ordonanta Militara 2 cu titlu de recomandare ] si nici alte emisii ale Colegiului Medicilor pe care le-ati citit mai mult decat noi, doar pentru ca sunt publicate peste tot de catre toti cei care vor sa faca un pic de zgomot, pentru ca acum, COVID19 vinde.

"Facem parte din comunitatea medicala, deci soldati in acest razboi medical.
Ca urmare, vom duce propria lupta cu aceasta pandemie, din prisma specializarii noastre."

Distribuie pe:

Este evident ca suntem disponibili pentru pacientii cu urgente in conditii de siguranta pe care cei mai multi le stiu deja. Este evident ca suntem 24/7 online si pe telefoane, pentru sfaturi si recomandari. Este evident ca suntem alaturi de pacientii nostri mai in varsta (din pacate doar din Bucuresti) pentru a-i ajuta cu cumparaturile, daca au nevoie, ca sa nu se expuna. Sunt lucruri EVIDENTE cu care nu e cazul sa facem mare “tam-tam”.

suport_tratament_paradontoza

Facem insa “tam-tam” cu faptul ca desi suntem in plina pandemie, ca orice pe lume, si aceasta va trece, iar noi lucram la protocoale de tratament revolutionare si la strategiile lor de implementare. Pentru ca atunci cand totul va trece, sa putem spune ca am strapuns limitele industriei de servicii stomatologice romanesti si ca am dus predictibilitatea rezultatelor la nivele nemaiintalnite pana acum in Romania.

Suntem conectati cu Institute, Academii si Universitati din toata lumea, din Japonia pana in SUA, si facem impreuna cu ei proiectii de #RESTART pentru tot ce inseamna tratamente sigure si predictibile, asa cum primesc pacientii din tarile cu multa cercetare si cu standarde la care noi doar am aspirat pana acum.

#RESTARTYOURSMILE

Distribuie pe:

PUNE O INTREBARE AICI

    Color Skin

    Nav Mode