CUM INVESTIM DISCOUNTUL IN VERDE, OXIGEN, VITAMINE SI BUCURIE

Astazi, majoritatea oamenilor nu mai cumpara pur si simplu un bun sau un serviciu, ei aleg experiente memorabile si durabile care le aduc valoare lor si semenilor lor. Ideea de contributie incepe sa prinda forma in mintea fiecarui om la un moment dat in viata, cu atat mai mult cu cat ne dam seama ca ne inconjuram de lucruri de care nu avem realmente nevoie si ca nu ne mai bucura nimic mai mult decat sa vedem oameni zambind fericiti.

Noi, oamenii de la Dentalevo ne-am facut tot timpul profesia cu seriozitate si pasiune, in parodontologie am atins nivele de excelenta greu de gasit chiar si in tarile europene cu traditie, insa a venit vremea sa ne intrebam:

” – Noi cum contribuim? Ce facem noi, ca si echipa, pentru semeni in afara profesiei? Cum putem implica comunitatea de peste trei mii de pacienti Dentalevo in programe de binefacere, aducand valoare si pacientilor insisi? “

Solutia a venit, in mod uimitor, dintr-o drama. Disparitia, inainte de vreme a tatalui colegului nostru Cristian si mostenirea pe care el a primit-o, o livada. Astazi livada este a noastra a comunitatii de pacienti si medici, si se numeste Livada Dentalevo.

Distribuie pe:

livada dentalevo 1
livada dentalevo 2
livada dentalevo 3
livada dentalevo 4
nea costel top management livada dentalevo
pere livada dentalevo iunie
prune livada dentalevo iunie
piersici livada dentalevo
Livada Dentalevo Nik 1
Livada Dentalevo Nik 2
Livada Dentalevo Nik 3
Livada Dentalevo Nik 4
FructeLivadaDentalevo8
Fructe Livada Dentalevo 9
Fructe Livada Dentalevo 1
Fructe Livada Dentalevo 2
Fructe Livada Dentalevo 7
Fructe Livada Dentalevo 5
Fructe Livada Dentalevo 4
Fructe Livada Dentalevo 3

Distribuie pe:

 

Sunt circa 700 de pomi fructiferi in Livada Dentalevo pe care ii dam spre “adoptie” pacientilor nostri care se inscriu in programul de igiena profesionala semestriala Profievo ( afla mai multe AICI >>> )

Discountul pe care il faceam in mod normal pacientilor ce veneau semestrial, il alocam intretinerii unuia dintre pomi. Astfel, 700 de pacienti pot contribui imediat, intrand in programul de igiena profesionala semestriala, facand un bine enorm dintilor si lucrarilor dentare proprii, fara nici o alta obligatie.

Afla ce se intampla cu fructele pomilor din Livada Dentalevo >>>

Din acest discount, acoperim toate cheltuielile pentru lucrarile de care un pom are nevoie, pentru ca el sa dea fructe,  sa inverzeasca mediul, sa curete aerul de bioxid de carbon si sa produca oxigen.

Puteti veni oricand sa va vedeti pomii din comuna Nufaru, jud. Tulcea

Vom publica permanent pe site imagini cu evolutia lucrarilor in Livada Dentalevo si veti fi tinuti la curent pe email cu noutati specifice privind pomii pe care i-ati “adoptat”.

In plus, veti avea fotografii cu livrarile fructelor la casele de copii si batrani, si procesele verbale aferente.

Latitudine:         45° 8’15.14″N

Longitudine:    28°55’1.48″E

Suna acum daca vrei sa contribui

Avem 700 de pomi si 3000 de pacienti

Tel. 021 2111302 sau 0799 994 152

programari@dentalevo.ro

    Color Skin

    Nav Mode