In lupta impotriva parodontozei, partenerul nostru esti chiar tu

Timp de citire 1 min.

Nu esti singurul care are parodontoza. 70% din populatia adulta o are intr-o forma mai mult sau mai putin avansata.

Distribuie pe:

Insa esti printre putinii care au luat act si se informeaza cu privire la asta. Fii ambasadorul nostru in aceasta lupta si vorbeste familiei si prietenilor despre cum se poate preveni aceasta boala.

Paradontoza are prostul obicei, ca in fazele avansate, sa nu afecteze doar cavitatea orala, prin pierderea iremediabila a dintilor, dar si inima, vasele de sange, articulatiile, etc. Multi amana o vreme, dar intotdeuna e mai bine sa previi. In faza incipienta, parodontoza se vindeca in totalitate, fara pierderea dintilor si cu costuri mult mai mici. Stiti bine cat costa implanturile sau puntile dentare. Asa ca, ce te motiveaza mai mult sa faci un bine familiei tale si prietenilor?

Distribuie pe:

Trage un semnal de alarma privind riscurile asociate unei astfel de boli ?

Am scris pe acest site, nenumarate articole, care explica originea, preventia si modul in care va puteti rezolva problemele parodontale. Impartiti aceste informatii valoroase prietenilor vostri prin facebook, mail, sau pur si simplu prin viu grai.

Prin acest parteneriat contribuiti la bunastarea oamenilor dragi voua, iar noi facem, ce am invatat sa facem mai bine: parodontologie.

    Color Skin

    Nav Mode