IMPLANT DENTAR – MITURI SI ADEVARURI

Zilnic interactionam cu zeci de pacienti, fiecare cu propria idee despre ceea ce se vrea a fi implantul dentar. Aceste pareri, uneori eronate, sunt alimentate de tot felul de articole, stiri si comunicate gasite din abundenta pe internet, insa si mai trist este faptul ca dezinformarea cateodata vine si din mediul profesional. Am decis ca prin acest seminar, sa punem fata in fata, pacienti si profesionisti in domeniu, pentru a face lumina asupra a ceea ce e adevar si ceea ce e mit despre implantologia dentara.

Implant dentar pareri si opinii despre pret, calitate, provenienta,..etc., are ca scop o informare completa asupra acestui domeniu al stomatologiei, in ideea de a alege informati.

Distribuie pe:

OCUPA-TI LOCUL SIMPLU, COMPLETAND FORMULARUL DE MAI JOS

SEMINARUL ESTE COMPLET GRATUIT SI POATE FI VAZUT IN DIRECT PE FACEBOOK

Va rugam sa ne comunicati daca doriti sa fiti in sala sau online

  SEMINAR 1
  SEMINAR 2
  SEMINAR 6

  Programul seminarului

  09.30 – 10.00   Va intampinam cu o cafea, un ceai si biscuiti integrali

  10.00 – 10.30  “Ce este implantul dentar?”, de la origini, pe intelesul tuturor. ( Cristian Iordache – Expert in productia de implanturi )

  10.30 – 11.30   Cele mai cunoscute mituri despre implantul dentar – Argumente impotriva falselor credinte ( Dr. Andrei Zuchi – Expert in implantologia dentara ) Implant dentar pareri, si opinii profesionale.

  11.30 – 11.45    Pauza de cafea sau ceai

  11.45 – 12.15   Din ce se compune pretul si cum stii ceea ce cumperi? ( Cristian Iordache – Expert in productia de implanturi )

  12.15 – 12.45   Cele mai importante solutii de protezare pe implanturi dentare  (Dr. Nikolay Kraev – Medic specialist protetica dentara )

  12.45 – 13.00  Riscurile implanturilor dentare ( Dr. Andrei Moldovan – Competenta in tratamentul nechirurgical al peri-implantitei )

  13.00 – 13.30  Raspundem la orice intrebare legata de subiect

  ACEST SEMINAR S-A DOVEDIT A FI UN SUCCES, MOTIV PENTRU CARE AM HOTARAT SA MARIM NUMARUL SEMINARIILOR DE ACEST GEN.

  In curand vom publica programul seminarelor privind bolile parodontale, peri-implantitelor si a implanturilor si solutiilor de protezare specifice si igiena profesionala si estetica.

  Programul va fi difuzat online pe facebook asa incat sa le puteti vedea comod, din fata calculatorului, fara sa va deplasati. Inregistrarea seminarului poate fi si pusa ulterior la dispozitie pe un canal privat de youtube, astfel incat sa aveti informatia disponibila in orice moment.

  Color Skin

  Nav Mode