IMPLANT DENTAR – AFLĂ CE ÎNSEAMNĂ FLAPLESS

Timp de citire: 2 min. și 15 sec.

Cum poate ajuta tehnologia, pacienții cu frică de chirurgia implantului dentar

Majoritatea pacienților noștri care încă nu și-au înlocuit dinții pierduți, au amânat de frica intervenției de inserare a implantului dentar. Astazi, cu ajutorul tehnologiilor digitale, putem insera implantul dentar flapless.

Carestream cs3600-Dentalevo
dentalevo radiologie 1
guided dental surgery

Distribuie pe:

 

Noile trenduri la nivel mondial sunt, ca asemeni chirurgiei laparoscopice, inserarea implantului dentar flapless să devină o tehnică foarte utilizată datorită invazivității scăzute, ce răspunde cu brio exigenței de confort a pacientului. Această tehnică înseamnă ca implanturile dentare se introduc fără o incizia și decolarea gingiei.

Practic, această tehnică ajută pacientul să treacă prin operația de inserare a implantului dentar foarte ușor, și să accepte reabilitarea pe implanturi fară să mai amâne inutil. Intervenția de implant dentar flapless se face cu ajutorul unui ghid chirurgical ce indică poziția precisă de inserare, astfel incât aceasta să se poată face fără nici un fel de bisturiu.

Astfel, după o evidențiere a reliefurilor osoase cu o tomografie computerizată și o scanare intraorala cu scaner Carestream CS3600 (ambele se pot face în clinica Dentalevo în maxim 20 de minute), se aduna datele necesare printării 3D a ghidului chirurgical. Apoi, inserarea de implanturi dentare flapless, este o operțiune mult mai simplă.

Distribuie pe:

Vezi dacă situația ta se pretează

Programează simplu o consultație la tel. 021 2111302

Această tehnologie prezintă avantaje evidente, iar costurile ghidului chirurgical nu sunt foarte mari. Vezi avantajele implantologiei digitale flapless:

  • Intevenția durează cu circa 40% mai puțin
  • Sângerarea intra și post operatorie este aproape inexistentă
  • Riscul de tumefiere (umflare) se reduce la minim
  • Pozitia implantului în os este ideală
  • Timpii de vindecare se reduc simțitor
  • Posibilitatea de a pleca cu o lucrare provizorie este mult mai mare

Programează simplu o consultație la 021 2111302 sau prin formularul online

    Color Skin

    Nav Mode