IMPLANT DENTAR – CUM SCAPI DE FRICĂ

Timp de citire: 1 min. și 20 sec.

8 din 10 pacienți amână întâlnirea cu dentistul, de frică

Am căutat prin literatura stiințifică internațională de specialitate, soluții de sedare conștientă care fac viața pacientului mai ușoară, menținându-i în același timp siguranța. Am găsit și implementat unele soluții, cu rezultate extraordinare.

Ajută-ți prietenii distribuind informația pe:

 

Implantul dentar este și rămâne soluția optimă de înlocuire a dinților pierduți. Rolul implantului este acela de a prelua forțele masticației și a le transmite în os, evitând astfel atrofierea zonei edentate și alterarea funcțiilor ocluzale ale întregii danturi. Pentru că unor pacienți le este teamă de intervenția de implant dentar, am ales să ne adresăm lor, cu metode de sedare unice, simple și extrem de performante.

Dar ce se urmărește atunci când se caută o medodă de sedare care să sporească confortul pacientului și să elimine teama de orice intervenție chirurgicală?

Urmărim, în principal, eficiența și siguranța.

O sedare abuzivă, cu impact negativ asupra sănătății generale, este o opțiune pe care am eliminat-o din start, chiar dacă poate fi foarte eficientă. La fel am eliminat și sedările care sunt atât de puțin invazive, încât nu au un efect de sedare real. Dificultatea constă în a seda pacientul menținând-ul, totuși, conștient.

Într-un grup de studiu italo-american, în care toți membrii faceau mai multe intervenții chirurgicale zilnic, și care susțineu cursuri de chirurgie în toată lumea, am descoperit, învățat și implementat, cel mai eficient protocol de sedare contientă, cu cele mai puține efecte adverse, exceptând hipnoza. Am folosit această metodă în mii de intervenții de inserare de implant și chirurgii parodontale, iar rezultatul a fost întotdeauna același: pacientul nu simte nicio durere și are senzația că au trecut doar cateva minute, deși unele intervenții durează chiar și trei ore. În tot acest timp, pacienții ascultă și răspund la sugestiile noastre.

 

Distribuie pe:

Programează o consultație pentru tine sau o persoană dragă căreia știi că îi este teamă de implantul dentar.

După o discuție și o evaluare preliminară, poți trece prin intervenția de implant dentar uitând că ai facut-o.

implant-perfect-web-fb

Programează simplu o consultație la 021 2111302 sau prin formularul online

  Color Skin

  Nav Mode

  You have successfully subscribed to our mail list.

  Too many subscribe attempts for this email address

   

   

  Înainte să te hotărăști asupra tratamentului, 

  înscrie-te la setul de recomandări gratuite

  care te ajută să mai câștigi timp.

  * indicates required