F22 Aligner – CUM ITI INDREPTI DINTII IN ERA DIGITALA CU APARATE DENTARE INVIZIBILE

Timp de citire: 2 min. si 10 sec.

Rolul tehnologiei este sa ajute omul sa obtina rezultate bune, constant, rapid,  si mai ieftin.

Distribuie pe:

Revolutia digitala din stomatologie intra si in campul aparatelor dentare dand nastere unor solutii noi, mai simple si mai usor de tolerat.

Avand ca si principiu de baza o solutie ortodontica (aliniatoarele Invisalign ) care a facut furori in Statele Unite si Europa de Vest pana nu demult, un grup de cercetatori de la Universitatea din Ferrara, s-au gandit sa faca un alt pas in directia evolutiei acestor concepte.

Au luat spre analiza acele caracteristici care puteau si trebuiau imbunatatite la vechile aliniatoare.  Ca urmare, s-a schimbat transparenta, rezistenta la colorare, confortul purtarii, precizia modelarii pe dinti si tensiunile pe care le imprima dintilor in procesul de aliniere.

Digital F22 Aligner (1)
f22 dentalevo aligner teleradiografie
Aligner Dentalevo F22

Astfel s-a nascut F22 Aligner. Un produs revolutionar, asistat digital in tot procesul de fabricatie, pentru care se folosesc tehnologii avangardiste precum: tomografe, scannere si printere 3D, dar si programe software de ultima generatie si simulatoare ai diferitilor pasi clinici.

Dr. Marius Dalea, specializat la sediul Echo Center din Italia, acolo unde se produc aceste aliniatoare, sub supervizarea grupului de cercetatori de la Ferrara University, este singurul medic al nostru care are o comunicare directa cu aceasta echipa.

Dr. Dalea Echo Center

Distribuie pe:

Costul unui tratament cu aliniatoare invizibile F22 Aligner este similar cu celui ale unui aparat orthodontic ceramic, insa cu un grad de confort extreme de ridicat prin comparative cu acesta din urma.

F22-Aligner este la Dentalevo pentru prima oara in Romania

Programeaza-te la o consultatie la Dr. Marius Dalea

Programari: 021 2111302 sau online prin formularul de mai jos:

    f22 Inainte Dupa Dentalevo 1
    f22 Inainte Dupa Dentalevo

    Color Skin

    Nav Mode