Despre tratamentul parodontozei ar trebui sa vorbeasca rezultatele

Timp de citire:  2 min. 10 sec.

Despre parodontoza mult timp s-a crezut ca nu se trateaza si nici ca se vindeca. Mai intai au crezut-o unii medici, apoi si majoritatea pacientilor.

Diferenta intre cele doua cuvinte “trateaza si vindeca” este esentiala pentru ca atunci cand s-a crezut ca nu se trateaza, medicii stomatologi nu faceau mare lucru pentru a aduce un rezultat pozitiv macar si temporar in viata pacientilor. Cand au inteles insa ca e mai bine sa faci ceva decat sa o lasi pur si simplu boala sa se manifeste, prin exercitiu clinic, unii medici au gasit si solutii pentru vindecare. Asta inseamna ca au gasit solutii definitive de tratament. Principala componenta in tratamentul definitiv al parodontozei este, cum zic americanii, follow-up-ul.

Distribuie pe:

Credintele care ne limiteaza viziunile realiste – cum este si ca parodontoza nu se trateaza – au tinut prea mult timp pacientii intr-o zona de resemnare, sau departe de acei medici care chiar puteau face ceva pentru ei. Cu siguranta, odata cu accesul la informatie acest lucru se intampla tot mai rar. Oamenii se informeaza si gasesc solutie bolii lor. In 2017, la Dentalevo s-au prezentat de trei ori mai multi pacienti sa-si rezolve problemele parodontale decat in 2015 si de 14 ori mai multi decat in 2010.

Suntem convinsi ca acest trend este crescator pentru ca, mai nou, tinerii, persoane foarte informate, care au ajuns persoane in cariera, responsabile,  isi trimit parintii la tratament. Ei inteleg impactul devastator asupra sanatatii generale al bolilor degenerative sau infectioase cum este si parodontoza. Ponderea tinerilor care si-au determinat  parintii sa vina pentru tratamentul parodontozei, in cadrul Dentalevo, in 2017, este de circa 42% din total – si asta doar dintre declaranti.

Nu intamplator se spune ca generatiile tinere de azi sunt singurii in istoria umanitatii care-si invata parintii si nu invers.

Te poti programa simplu acum la 021 2111302 / 0799994152  sau in formularul online

Ne este foarte clar ca in 2017, Perioevo 2.0, protocolul imbunatatit de tratament al parodontozei fara chirurgie, in faze incipiente si medii, a avut un impact major in acceptarea de catre pacienti a tratamentului parodontal. Reducerea traumatismului psihologic doar la ideea de operatie, a facut  foarte multi pacienti sa aleaga Perioevo pentru tratamentul parodontozei, reducand cu 60% numarul de interventii chirurgicale din anul trecut, dar cu – ATENTIE – acelasi rezultat.

Distribuie pe:

    Color Skin

    Nav Mode