Cum sa scapi de tratamentul chirurgical al PARODONTOZEI?!

Timp de citire: 2 min si 45 sec.

Oricare dintre pacientii nostri, doreste sa-si rezolve problemele parodontale fara durere si cat mai economic cu putinta. Desigur ca perspectiva unei interventii chirurgicale, fie ea oricat de putin traumatica, starneste neliniste si teama, ceea ce, uneori, duce la refuzul tratamentului parodontozei si cautarea altor solutii.

Veste proasta e ca alte solutii viabile, nu prea gaseau, situatia se agrava, iar pierderea dintilor devenea o certitudine. Vestea buna insa, e ca, o astfel de solutie a fost standardizata (ca urmare poate fi aplicata), iar unii dintre medicii nostri sunt abilitati sa o practice. Aceasta alternativa de tratament nechirurgical al paradontozei  se numeste Perioevo si se constituie dintr-un program de mentinere a sterilitatii pungilor parodontale de bacterii patogene pana la resorbtia completa a tesutului infectat. Rezultatele acestui tratament sunt vizibile imediat. Pe termen lung insa, se observa incetinirea sau oprirea progresiei retractiei gingivale si osoase. Exista o buna probabilitate, ca urmare a tratamentului parodontal nechirurgical Perioevo, de remineralizare a osului si fixare dintilor, in os de o calitate mai buna. Chiar daca Perioevo nu inlocuieste in toate cazurile tratamentul chirurgical a paradontozei, aveti sansa unei imbunatatiri imediate si de durata, iar amplitudinea eventualei interventii chirurgicale este diminuata la doar cativa dinti care nu raspund la tratament paradontoza nechirurgical.

Distribuie pe:

Pentru a avea acces la un program Perioevo, trebuie sa acceptati implicarea activa in procesul de tratament.

Este absolut indispensabila prezenta la toate intalnirile din program si efectuarea unei igienizari speciale. Pentru tehnicile de igiena veti primi un instructaj iar evolutia instaurarii obiceiurilor de igiena specifica pacientilor in tratament parodontal, va fi monitorizata la fiecare intalenire. Astfel veti putea instaura un automatism absolut necesar mentinerii rezultatelor tratamentului clinic al paradontozei.

Este indispensabila si respectarea schemei de tratament antibiotica si cea de suplimente nutritive ce ajuta organismul sa dezvolte un raspuns imunitar puternic si creeaza premisele unei regenerari osoase din perspectiva calitativa.

MEDICI ABILITATI PERIOEVO
PACIENTI TRATATI ANUAL
SEDINTE PERIOEVO LUNAR

Daca se ajunge la un acord privind aceste conditii, sansa pacientului de a se vindeca de paradontoza prin metode nechirurgicale, este foarte mare. Esentiale, in acest proces, sunt si obiceiurile pe care acesta le deprinde, pentru ca igiena orala la pacientii cu risc de recidiva este destul de diferita. Pacientului ii sunt foarte utile aceste obiceiuri si dupa refacerea danturii prin metode protetice, punti, coroane, implanturi, etc.

Iti raspundem la intrebari sau te poti programa aici

Suna la 021 211 1302 sau 0799 994 152

    Color Skin

    Nav Mode