Cum poti acoperi retractiile gingivale dupa tratamentul parodontal?

Timp de citire: 1 min 30 sec.

Majoritatea pacientilor intalnesc, spre mirarea lor, problema accentuarii retractiei gingiei, dupa tratamentul parodontal. Este usor de inteles ce se intampla, daca medicul explica inainte si nu cand problema apare. Unii pacienti, neinformati cu privire la acest aspect, intra putin in panica, si pe buna dreptate.

Fenomenul este urmatorul: tesutul bolnav inflamat, odata cu tratarea lui, se dezinflameaza si descopera si mai mult din dinte, dand astfel impresia ca undeva s-a facut o greseala. Nu e nicio greseala. Asa se intampla cand se ajunge tarziu la un medic specializat pe acest tip de probleme.

Distribuie pe:

Cum se poate rezolva aceasta situatie? Care sunt pacientii eligibili pentru repozitionarea tesutului gingival in locul initial? Ce tehnologie se foloseste pentru a avea succes?

Sunt intrebari legitime ori de cate ori ne gandim sa rezolvam o problema pe care majoritatea medicilor nu o pot rezolva.

Metodele testate de noi in cadrul cursurilor sunt mai multe, insa cele care au rezultate bune sunt doua:

  1. prelevarea de tesut conjunctiv din cerul gurii si aditionarea lui prin chirurgia mucoasei.
  2. utilizarea de membrane PRF (Platelet-Rich Fibrin) inserate printr-o tehnica mai putin invaziva, tunelizarea.

Ambele reconstructii functioneaza pentru pacienti cu retractii osoase moderate, evaluarea facandu-se clinic si radiografic.

Am achizitionat si folosim cea mai avansata tehnologie de centrifugare a sangelui pentru a obtine o calitate superioara a membranelor de fibrina. Astfel rezultatul final este superior oricarei alte tehnici.

zuchi andrei sweden and martina

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE ACUM

021 2111302

sau

    Color Skin

    Nav Mode