Stii cum am invins noi batalia preturilor?

Timp de citire: 2 min. 25 sec.

In ultimii 5 ani numarul de implanturi dentare inserate anual in Romania, aproape ca s-a triplat *. Aceasta, la prima vedere, ar putea sa denote o crestere impresionanta a nivelului de trai, dar realitatea e ca clinicile si cabinetele angajate in batalia preturilor au facut implantul dentar mult mai accesibil.

Oricine stie insa, ca nu poti scadea preturile sub un anumit nivel fara sa periclitezi calitatea, iar cu sanatatea nu prea e de joaca. Mai bine nu-ti pui implanturi decat sa-ti pui orice marca, inserata de catre oricine. Daunele sunt, de cele mai multe ori, ireversibile.

Distribuie pe:

 

Noi, la Dentalevo, nu ne-am angajat in aceasta batalie. Noi si alte cateva clinici, ne-am angajat intr-o batalie a eficientei, adica, mai multa valoare, la un pret adaptat puterii de cumparare. E ca si cum iti cumperi un Audi la pretul unui Logan. Intelegem sa ajutam oamenii crescand nivelul de calitate si confort,  scazand la minim riscurile derivate din alegerea unui implant ambiguu, netestat si ieftin.

Si totusi mai facem ceva pentru oameni. Ceva pe cat de simplu, pe atat de apreciat de toti pacientii.

Pentru fiecare radacina artificiala, plantam si una naturala

Pentru fiecare implant inserat pacientilor nostri, plantam un pom fructifer

Astfel, Livada Dentalevo, nu doar ca exista deja prin cei 700 de pomi pe rod, dar se si extinde.

Am decis sa ingradim inca doua hectare de teren in apropierea livezii deja existente si sa plantam pomi fructiferi a caror fructe vor fi donate, tot caselor de copii si centrelor de batrani din judetul Tulcea dar si mamelor si copiilor in dificultate prin Asociatia Touched Romania.

Distribuie pe:

livada dentalevo 4
livada dentalevo 3
livada dentalevo 2
livada dentalevo 1

Alegi un plan de reabilitare pe implanturi de calitate indubitabila  (Sweden&Martina sau Straumann), inserate de medici cu expertiza si experienta vasta, la preturi foarte avantajoase si primesti pentru fiecare implant un CERTIFICAT.

Acesta iti GARANTEAZA ca la inceputul lunii noiembrie (perioda cand se fac plantarile), noi, membrii echipei, plantam un pom fructifer in Livada Dentalevo a carui fructe vor fi donate celor care au mai multa nevoie de o alimentatie sanatoasa.

DARUIESTE VERDE, OXIGEN, VITAMINE SI BUCURIE

PROGRAMEAZA-TE SIMPLU LA O CONSULTATIE PENTRU IMPLANT

Telefon 021 2111302 sau 0799 994 152

    * Statistica a celor mai importanti distribuitori de implanturi din Romania

    Color Skin

    Nav Mode