Reactia Clinicii Dentalevo la coronavirusul Covid19

Timp de citire: 2 min. si 10 sec.

In momente ca acesta, cuvantul cheie al intregii comunitati medicale ar trebui sa fie: RESPONSABILITATE

Fiecare cadru medical are obligatia profesionala si morala sa contribuie la reducerea riscului de contaminare in comunitati prin implicare in educatia profilactica a semenilor. Totodata este nevoie sa impuna si sa respecte protocoale stricte de decontaminare a locurilor unde isi desfasoara activitatea.

Clinica Dentalevo a dat intotdeauna dovada de resposabilitate, iar acum, desigur, nu va face exceptie. Protocolul de decontaminatre adoptat in intreaga clinica, are la baza recomandarile American Dental Association (ADA), considerat unul dintre cele mai serioase (daca nu cel mai serios) protocoale la nivel mondial privind reducerea riscului de imbolnavire cu coronavirusul COVID19.

Distribuie pe:

LAmpa UV medical Dentalevo
OzonFix-Dentalevo
dentalevo010

Folosim permanent trei lampi UV pentru uz medical si trei generatoare de OZON cu care decontaminam suplimentar suprafetele, aerul si hainele atat ale personalului cat si ale pacientilor. Regulile sunt foarte stricte, iar suprafata de 660mp a clinicii este impartita in zone cu grade diferite de decontaminare in functie de fluxuri.

Fiecare pacient primeste un Formular Online pe care, facand apel la ratiune si integritate, il completeaza sub proprie raspundere inca inainte de a ajunge in clinica.

Nu lipsesc din fiecare zona de stationare, geluri dezinfectante pentru maini, si fiecare membru al echipei este responsabil de monitorizarea si respectarea fluxurilor.

Pacientii vor primi halate si protectii pentru incaltaminte cand intra pe culoarele din zona medicala si masti cand se afla in sala de asteptare.

Culoarele medicale sunt prevazute cu covoare antiseptice adezive.

Distribuie pe:

Nicio masura nu este exagerata cand vorbim de sanatatea oamenilor

Iar daca coronavirusul Covid19 se va imprastia in Bucuresti sau Romania, cu siguranta Clinica Dentalevo nu va fi responsabila.

zuchi andrei sweden and martina

Poti programa o consultatie sau un control acum

    Color Skin

    Nav Mode