CONDUITA RECOMANDATĂ ÎNAINTEA CONSULTAȚIEI

Timp de citire: 2 min. 30 sec.

SCOPUL ACESTOR RECOMANDĂRI

Scopul acestor recomandări este acela de a ne asigura că împreună putem obține cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp posibil și cu cele mai avantajoase mijloace economice.

ROLUL CONSULTATIEI

Rolul consultației este acela de a pune un diagnostic. Dacă este pus corect, acestui diagnostic, îi poate fi asociat cel mai bun plan de tratament, corelat cu situația dumneavoastră clinică, economică, varstă, sex, stare generală de sănătate și așteptări. Astfel nu riscați  să pierdeți timp și bani, inutil.

DURATA CONSULTATIEI

Durata consultației variază între 20 si 50 de minute, în funcție de necesitatea unor masurători și evaluări suplimentare, specifice fiecărui caz în parte. In acest timp vi se evaluează statusul complet al danturii și cavității orale,  vi se pun întrebări, se răspunde la întrebări, vi se sugerează alte soluții de diagnosticare, dacă punerea diagnosticului corect nu este clară. Operatiuni de diagnosticare aditionale pot fi: radiografii, tomografii, fotografii diagnostice intraorale, amprenta pentru modele de studiu, analize de sange, analize ale tesutului patologic, analiza indicelui glicemic, …alte analize.

ASPECTELE FINANCIARE

Partea financiară a planului de tratament va necesita un timp suplimentar pentru că, de cele mai multe ori, este nevoie de cooperarea interdisciplinară cu alți specialiști din echipa Dentalevo. Ea va fi comunicată  într-o altă întâlnire de circa 15 minute, ocazie cu care veți afla: costul total, modalitatea de plată, soluții de finanțare, etc.

COOPERAREA PACIENTULUI

Cooperarea pacientului este foarte importantă în desfasurarea terapiilor, dar pentru ca pacientul să fie cooperant, trebuie să înțeleagă foarte clar diagnosticul, cauzele și soluția de tratament propusă.

LISTA DE ÎNTREBĂRI

Vă sugerăm să vă faceti o listă de întrebări scrisă și să veniți cu ea la consultație pentru a avea răspunsuri clare. De cele mai multe ori, de emoție, pacienții uită să întrebe lucruri esențiale pentru înțelegerea deplină a situației si soluțiilor.

ALTE INFORMAȚII FOARTE UTILE

  • Vă rugăm să vă gândiți și să rețineți pentru a ne spune, care sunt așteptările dumneavoastră?

  • Vă rugăm să vă amintiți și să rețineți, dacă aveți vreo alergie.

  • Vă rugăm să vă amintiți și să rețineți toate medicamentele pe care le luați sau le-ați luat în ultimile 6 luni

  • Vă rugăm să vă amintiți și să rețineți toate aspectele privind starea dumneavoastră generală de sănătate și alte diagnostice

TIMPUL DE AȘTEPTARE

Timpul de așteptare mediu în clinica Dentalevo este de 7 minute. Aceste posibile întrâzieri se datorează situațiilor neprevăzute din timpul tratamentelor anteriore sau urgențelor. Sunt considerate urgente, situațiile în care pacienții se prezintă cu o durere dentară intensă. Tratamentul de urgență este de obicei scurt, el presupunând eliminarea sursei durerii sau calmarea ei cu ajutorul medicamentelor specifice.

PUNCTUALITATEA

Punctualitatea la consultație și tratament este esențială. Doar astfel putem respecta timpii de lucru și evita întârzierile, ca urmare și timpii de așteptare. Fiecare pacient este înștiințat prin SMS, cu o zi înainte, în legatură cu ora programării de a doua zi. Vă rugam sa vă confirmați prezenta, raspunzând SMS-ului primit. Cu toate astea este preferabil să fiți prezenți la toate programările, întrucât, în cele mai multe cazuri, respectarea timpilor terapeutici este extrem de necesară.

Color Skin

Nav Mode