#COVID19 – MASURI DE PROTECTIE A PACIENTILOR IN CLINICA DENTALEVO

Scopul pentru care ati primit aceste recomandari este acela de oferi SIGURANTA

prin reducerea la maxim a riscului de contaminare in teritoriul clinicii, aceste reguli sunt specifice situatiei declarate de O.M.S. de PANDEMIE

Timp de citire: 30 sec.

ROLUL ACESTOR REGULI

Rolul implementarii unor asemenea masuri este acela de a evita orice forma de contagiu prin atingere sau prin aer, atat medic-pacient si pacient-medic, cat si a pacientilor intre ei.

COMPLETAREA FORMULARULUI ONLINE

Inainte de a va indrepta spre Clinica Dentalevo, va rugam sa completati, folosind ratiunea, constiinta si integritatea, formularul online trimis de catre Receptia Dentalevo. Daca raspunsurile nu sunt potrivite, veti fi sunat pentru amanarea programarii si recomandarea de a ramane departe de alte persoane.

ODATA AJUNSI IN CLADIREA CLINICII

La receptia cladirii gasiti geluri dezinfectante de maini cu care va rugam sa va dezinfectati temeinic mainile inainte de a atinge alte obiecte din cladire. Va rugam sa ajungeti la etajul 1 doar pe scari.

LA INTRAREA PE ETAJUL 1

La aceasta intrare gasiti un covor de cauciuc ce contine substante detergente pe care va rugam sa va curatati talpile pantofilor. Imediat dupa, veti calca pe mocheta de trafic pe care va rugam sa frecati din nou talpile incaltarilor pentru uscare.

LA INTRAREA IN CLINICA

  1. Odata intrati in Clinica Dentalevo, veti gasi in partea stanga doua cuiere in care va rugam sa va puneti hainele ce vor fi sterilizate cu lampa UV in timp ce ramaneti in clinica.

  2. Posetele, sacosile sau ruxacele vor fi introduse in saci transparenti daca doriti sa le luati cu dumneavoastra in interiorul clinicii.

  3. Va rugam in continuare sa va puneti botosi de protectie a incaltarilor la aparatul automat sau manual.

  4. Dupa aceea, va rugam sa va puneti masca medicala dupa care, veti fi ajutati de colegii nostri sa va puneti halatele chirurgicale disponibile in acelasi spatiu.

  5. Va  fi luata temperatura cu termometre cu raze infrarosii.

  6. Va rugam ca apoi sa luati loc in sala de astepare pana veti fi chemati pentru tratament.

  7. Cand intrati pe culoarele de tratament, va rugam sa calcati cu ambele picioare pe covoarele decontaminante adezive de la intrarea pe culoare.

INFORMATII EXTREM DE UTILE

Va rugam respectati cu responsabilitate TOATE indicatiile personalului nostru care a fost instruit sa ofere maximul de protectie pentru fiecare dintre pacienti.

Manipularea banilor se face cu atentie urmarind indicatiile colegelor noastre de la receptie.

Comunicarea cu personalul medical si cel de la receptie doar cu masca pe gura, exceptand momentele in care se desfasoara tratamentele.

PUNCTUALITATEA SI INTARZIERILE

Punctualitatea la consultatie si tratament este esentiala. Doar astfel putem respecta timpi de lucru rezonabili.

Sunt posibile intarzieri intre programari datorate protocoalelor complexe de decontaminare a cabinetelor si dezinfectare a instrumentelor de lucru.

POTI COMPLETA FISA DE PACIENT ONLINE CU CALM, IN DOAR 5 MINUTE SI SCAPI DE GRIJA COMPLETARII MANUALE IN CLINICA

Color Skin

Nav Mode