CLINICA DENTALEVO – Mediu de crestere pentru performeri

Timp de citire: 3 min 20 sec

Ceea ce pana mai ieri era doar o banuiala, astazi este o certitudine: nu poti oferi pacientilor tai aceleasi tratamente de acum 10-20 ani. Nevoile se schimba cu o viteza uimitoare iar orientarea spre rezultat si atentia la detalii, este din ce in ce mai acuta. Pe buna dreptate, oamenii vor de banii lor ce este mai bun, in cel mai scurt timp, cu cea mai putina trauma, iar noi, comunitatea medicala trebuie sa dobandim competente noi, pentru a le-o oferi.

Dar avem cu totii resursele necesare pentru a satisface nevoile pacientului de azi?

Distribuie pe:

Cand am conceput noul sediu al Clinicii Dentalevo, am luat in considerare in primul rand componenta de dezvoltare a competentelor pana la nivel de excelenta, atat din perspectiva spatiilor si a dotarilor de varf, cat si al colaborarilor cu profesionisti de elita care sa ne asigure leadeship-ul pentru succes.

implant dentar carusi giorgio zuchi andrei

Alaturi de programul de tehnologizare continua, cu tehnologii noi dar demonstrat functionale, am demarat colaborari in ceea ce priveste dezvoltarea de competente, cu unele dintre cele mai reputate institutii academice din lume. Spatiul nostru dedicat dezvoltarii profesionale, devine punctul fierbinte al Dentalevo, ori de cate ori suntem gazdele unor evenimente interne de formare, sustinute de medici si profesori cu indubitabila reputatie la nivel mondial. Colaboram cu fiecare dintre ei pe programul nostru de Second Opinion – Sixeyes, insa Prof. Giorgio Carusi opereaza in clinica noastra impreuna cu Dr. Zuchi (implantologie) sau Dr. Kraev (protetica).

Distribuie pe:

Un mediu de crestere profesionala spre performanta de varf, este important pentru medicii si pacientii,  din orice loc al lumii. In Romania se fac pasi de gigant in acest sens si prin contributia noastra, a echipei Dentalevo, care alaturi de experti precum Prof. Giorgio Carusi (Univ. din Pisa),  Dr. Provisionato (Grup de studii european al New York University), aduc pacientilor romani un plus important de calitate si siguranta pentru serviciile stomatologice pe care le solicita.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA PROF. GIORGIO CARUSI

POTI PROGRAMA O CONSULTATIE PENTRU UN PLAN DE TRATAMENT SAU PENTRU A AVEA O A DOUA OPINIE (SECOND OPINION)

    Color Skin

    Nav Mode