AU CUMPĂRAT UN IMPLANT DENTAR ȘI S-AU ALES CU …

Timp de citire: 2 min si 15 sec.

Foarte multe solicitari din partea pacientilor privitoare la tratamentul implanto-protetic suna cam asa: ” – Cat costa un implant dentar la dumneavoastra?” ; si nu suntem siguri ca acesti oameni inteleg ce cumpara.

Pe bună dreptate, în Romania zilelor noastre, prețurile sunt o componentă importantă a deciziei de cumpărare. Oamenii cumpără mai mult la promoție, sau produsul mai ieftin, datorită faptului că nu au venituri îndestulătoare, mai ales pentru servicii și produse mai scumpe, cum sunt și tratamentele folosind implanturile dentare.

Înainte de toate, aș vrea să vă spun că, implantul dentar este un mijloc cu ajutorul căruia, se obțin „dinti în gură” și nu reprezintă rezultatul final al achiziției. Mai clar, nu e corect să spuneți, am implant dentar, sau mi-am pus implant dentar, ci mi-am pus dinți pe implant dentar.

Distribuie pe:

Dacă întelegeti asta, cu siguranță veți întelege că implantul dentar costă peste tot la fel, dacă vreți să-l cumpărați și să-l păstrați „în mana”. Ceea ce costă diferit însă, este prestația medicală, pregătirea echipei, ambientul și mijloacele (aparatele) prin care se realizeaza tratamentul chirurgical de inserare a implantului. Dumneavoastră, în realitate, cumpărați intervenția chirurgicală de inserare a unui implant și nu implantul dentar în sine. Iar aceasta costă diferit în funcție de siguranța rezultatului.

Îmi vine în minte o povestioară auzită la un curs de implantologie din Italia, acum cațiva ani. Aceasta sună cam așa: „- Când vrei să-ți tragi apă în casă, ultimul lucru la care te gândești este căt costă robinetul. Deși apa iese prin el, ca să poată curge apa prin el, este nevoie de mai mult decât un simplu robinet. Este nevoie de un sistem de conducte, montate în siguranță, de către un instalator priceput. Pentru că dacă se sparge o teavă, robinetul este complet inutil.

Distribuie pe:

Pacienții informați sunt cei care au cele mai mari beneficii de pe urma banilor pe care i-au cheltuit. Ei aleg tratamentul pe care și-l permit și doresc un rezultat: dinți noi, de durata și de calitate.

Nimeni nu vrea să cumpere un implant dentar și să se aleagă cu… un implant dentar în palmă.

TE POTI PROGRAMA SIMPLU LA 021 211 1302

SAU ONLINE

  • ” Avem o super mega clinica la noi in Constanta, dar sunt scumpi si cam industriali, asa… Sunt la al patrulea control anual si e totul perfect. Multumiri tuturor, in special d-rei Bianca si domnului doctor Zuchi Andrei!”

   Ramona si Stefan Prodan – Constanta
   Ofiter naval - Agent crewing
  • „Am ajuns la Andrei in 2000, de atunci este stomatologul familiei mele. Si chiar daca implantologia nu-i mai lasa timp sa se ocupe de probleme generale de stomatologie, colegii pe care mi i-a recomandat sunt la fel de buni. (Multumim d-nei dr. Sebe pentru detartraj si cariute si d-lui dr. Kraev pt dintii de portelan 🙂 ”

   Victor Puscasu – Bucuresti
   Jurnalist
  • „Daca stiam ca-i asa … imi faceam implantul de acum 4 ani cand mi-am scos dintele. Pentru mine a fost important ca a durat putin, pentru ca nu prea am rabdare. Mai tare ma durea „posteriorul” de stat pe scaun decat operatia. Multumesc domnului doctor Zuchi ca a avut rabdare cu mine.”

   Stefan Stegaru – Snagov
   Administrator
  • „Nu doare, nu te umfli, nu te doare noaptea, nu miroase urat, dupa cateva zile poti sa mananci aproape orice. Mult succes! „

   Iulian Tarcau – Bucuresti
   Antrenor fitness

  Color Skin

  Nav Mode