Aparatul dentar este doar un instrument

Timp de citire: 1 min si 45 sec.

ZAMBETUL PERFECT ESTE REZULTATUL

Ca orice alt instrument, aparatul dentar este util daca e functional si daca e utilizat cu stiinta si indemanare. Imaginati-va un bisturiu ce taie perfect, in mana unui chirurg mediocru, ori un bisturiu ce nu taie tocmai perfect, in mana unui chirurg exceptional. Pe care il preferati?

Noi preferam pentru pacientii nostri, stiinta si indemanarea care stau in spatele intrumentelor, dar pentru cel mai bun rezultat, folosim si cele mai performante instrumente.

Distribuie pe:

Utilizam doar bracketi inteligenti

Nu toti bracketii sunt la fel, iar noi nu-i alegem dupa grafica etichetei. Folosim bracketi de generatia a V-a, cu cel mai bun set de informatii mecanice inserate. De asemenea, geometria si morfologia acestor piese este si ea foarte importanta pentru noi.

Informatie de calitate, rezultat rapid

De obicei, pacientii nu vor doar cel mai bun rezultat, ci si pe cel mai rapid. Alegerea cu stiinta a bracketilor si folosirea lor dupa criterii stiintifice de mileniul trei, ne ofera rezultate care, in alte cazuri, se lasa mult asteptate. In final veti obtine rezultate rapide la un pret mai mic.

Urmarim si documentam evolutia

Pe toata perioada tratamentului ortodontic monitorizam toate stadiile si le documentam fotografic. Va veti simti foarte motivati cu fiecare sedinta in parte, cand veti vedea evolutia observabila de la o sedinta lunara la alta.

Aparat dentar Funny & Fashion

Stim ca aparatul dentar este considerat de multi un accesoriu “fashion”. Noi il putem face si “funny”. Furnizorul nostru ne ofera: aparate colorate, transprente, la culoarea dintilor si invizibile (montabile pe interior). Daca Fun and Fashion este important pentru voi, noi va putem ajuta.

Daca din acest mix nu iese un rezultat perfect, atunci va iesi cel mai bun rezultat posibil.

Competentele de exceptie se completeaza cu dotari de exceptie

Suntem dotati pentru cel mai inalt nivel de performanta, pentru ca si asta conteaza in actul terapeutic. Majoritatea clinicilor si cabinetelor spun asta despre sine, insa doar unele respecta protocoalele de sterilizare cu Autoclave de Clasa B, ce elimina riscul contaminarilor incrucisate; radiologie digitala, ce emana de zece ori mai putine radiatii nocive; Ozonoterapie, ce sustine procesele de vindecare gigivala in mod natural, cu ajutorului unui gaz care se gaseste in natura si care este foarte bine tolerat de tesuturi.

Atunci cand decizi sa iti pui un aparat dentar este important sa evaluezi calitatea materialelor care vor fi folosite pentru ca cu breckets diferitivei obtine rezultate calitativ diferite, dar si privind timpii terapeutici. Aparate dentare de calitate slaba iti vor da un rezultat mai slab calitativ si intr-un timp mai lung.

Distribuie pe:

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA UN MEDIC SPECIALIST

Dr. Alina Gheorghiu Stoianov
Medic Specialist Ortodontie si Ortopedie Maxilo Faciala

Telefon: 021 211 1302 / Program de lucru: Luni-Vineri 09:00 – 21:00

    Color Skin

    Nav Mode