7 motive pentru care iti suntem recunoscatori in 2016

Desi putin anevoios pentru unii dintre noi, 2016 a fost pentru Dentalevo, anul in care am investit timp si bani,  in inovatie si oameni. Astfel, cu implicarea tuturor pacientilor nostri, am obtinut urmatoarele realizari notabile:

  1. PERIO MASTERCLASS – Am initiat impreuna cu Dr. Andrei Zuchi, gazda evenimentului, sesiunea de patru module de Masterclass in Parodontologie, pentru medicii stomatologi din Romania. Invitat sa sustina aceste cursuri este Doctor Stefano Parma Benfenatti, profesor la Universitatea din Parma.
  2. PERFORMANCE DENTAL COMMUNITY – Suntem membri fondatori ai celei mai noi comunitati medicale internationale, create in Romania. Impreuna cu partenerii nostri de la Sabettimed, in anul 2017 vom organiza mai multe cursuri si evenimente informationale pentru medicii romani.
  3. SIXEYES – DENTAL SECOND OPINION – In 2016, am fost singura echipa de medici din Romania selectata sa foloseasca platforma SIXEYES pentru a oferi pacientilor romani, a doua opinie de tratament. Pentru a avea mai multa siguranta privind rezultatul tratamentului, majoritatea pacientilor, dar si medici, solicita o a doua opinie privind decizia de tratament.
  4. SEMINAR EDUCATIONAL PENTRU PACIENTI –  Primul seminar de anvergura pentru informarea pacientilor, cu tema: “Parodontoza se trateaza”, va avea loc pe 28 ianuarie in Bucuresti. Toate pregatirile le-am facut insa, anul acesta.
  5. LIVADA DENTALEVO – Dorim sa schimbam putin unghiul de vedere asupra stomatologiei, astfel incat am asociat acestei ramuri medicale si actiuni sociale pozitive si cu impact ambiental benefic. Ca urmare, pentru fiecare implant dentar inserat in clinica Dentalevo, vom planta un pom fructifer iar din programul de detartraje il vom intretine. Fructele vor merge catre casele de copii din programul Our Big Day Out si Touched Romania.
  6. CAMPANIA DE RESPONSABILIZARE SOCIALA – TOUCHED ROMANIA – Anul acesta am deschis usile si sufletele asociatiei Touched Romania- asociatie ce are ca scop ajutorarea, consilierea si reintegrarea in societate a mamelor abuzate de violenta domestica si copii acestora. Am considerat ca prin serviciile stomatologice pe care le oferim gratuit, a produselor de igiena orala pe care le trimitem trimestrial centrului maternal dar si a seminarelor educationale, vom ajuta la sanatatea fizica si psihologica a persoanelor abuzate, prin recapatarea zambetului si a stimei de sine. Ai ajutat si tu la acest proiect si poti sutine mai mult daca dai CheckIn si Share clinicii noastre.
  7. OUR BIG DAY OUT – De doua ori pe an, am participat la acest eveniment care aduna peste 1000 de copii si batrani abandonati pentru a le oferi o zi de bucurie. In 2016 am participat cu voluntari si am donat 1000 de paste de dinti si 1000 de periute acestor oameni care au mare nevoie de sustinerea noastra.

La multi ani, 2017 !

Va dorim cele mai mari realizari de pana acum, atat pe plan profesional cat si personal.

Pentru toate acestea si pentru multe altele, suntem recunoscatori ca ne-ati fost alaturi si va multumim pentru asta.

Cu stima, Oamenii de la Dentalevo

Color Skin

Nav Mode