AFLA DE CE 2017 A FOST UN AN EXCELENT

La multi ani !

Va dorim un 2018 de exceptie, cu nenumarate motive pentru zambete

Sfarsitul fiecarui an marcheaza, atat bilantul evenimentelor importante petrecute de-a lungul sau, cat si ordonarea proiectelor anului viitor.
2017 nu face exceptie, intrucat sunt multe lucruri de invatat din aceasta retrospectiva iar evenimentele care creaza o diferenta pozitiva, merita cultivate si mai departe, spre binele oamenilor, in primul rand.
2017 a fost un an al confirmarilor. Am certificat valoarea terapiilor nechirurgicale in tratamentul parodontal, urmarind si documentand statistic rezultate pozitive neasteptate. Multumim pentru implicarea sutelor de pacienti tratati cu Perioevo. Chiar daca am facut cu 62% mai putine interventii chirurgicale, iar asta ne-a scazut incasarile, reactiile de angajament ale comunitatii de pacienti au fost incredibile.

Asa am reusit ca in ultimul trimestru sa ne asumam un proiect foarte ambitios: deschiderea celei mai mari clinici private de parodontologie din Romania si printre cele mai mari din Europa. (cu capital integral romanesc).

Distribuie pe:

 

Intr-un astfel de loc, dotat excelent, echipa extinsa Dentalevo, face un alt soi de miracol: ajuta la preventie. Si asta pentru ca noi credem ca este responsabilitatea noastra sa-i invatam pe oameni sa se ingrijeasca ca sa previna marile probleme.
Dr. Zuchi Andrei
 • Multumim pentru asta tuturor celor care ne-au trecut pragul, celor care ne-au citit articolele, celor care ne-au dat un feedback, celor care au dat like sau share postarilor noastre, considerand astfel informatiile postate de noi relevante.
 • Multumim oamenilor care ne-au dat increderea lor pentru tratamente, simple sau complexe.
 • Multumim pacientilor nostri ambasadori si celor care ne-au recomandat.
 • Multumim pacientilor nostri care ne-au facut recomandari si ne-au ajutat sa ne perfectionam serviciile.
 • Multumim celor care s-au implicat in programele noastre sociale, pentru ca au inteles ca filozofia Dentalevo este despre valoare adusa tuturor oamenilor, chiar si celor mai defavorizati.
 • Multumim oamenilor din echipa implicati in actul medical, pentru a fi ales aceleasi valori care ne definesc pe noi ca brand si fata de care pacientii simt compatibilitate, siguranta si confort.
 • Multumim oamenilor din echipa care sunt implicati in grija fata de pacient, pentru a fi inteles ce inseamna compasiunea dar si performanta de varf.

Distribuie pe:

Radiologie, Radiografii panoramice si CT-uri
Protetica speciala pe dinti cu probleme parodontale

  Color Skin

  Nav Mode